Cine este românca care i-a furat inima miliardarului de la Ferrari: ”Era clar că nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc” N-o să-ți vină să crezi ce mașină au ales pentru deplasările din România

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 17 nov 2023, 00:20

Romina Gingașu și Piero Ferrari

Sursa: Instagram- Romina Gingașu

Romina Gingașu și Piero Ferrari, între simplitate și opulență. Românca în vârstă de 31 de ani a reușit să-și păstreze modestia, în ciuda căsătoriei sale cu unul dintre proprietarii Ferrari.

Deși cei doi locuiesc în Italia, Romina și Piero se întorc în România de fiecare dată când au ocazia. În ciuda averii estimate la 6,3 miliarde de euro a soțului său, Romina Gingașu a ales să se plimbe pe străzile din România cu o mașină Dacia.

Romina Gingașu și Piero au dat un Ferrari pe o Dacie

Într-o intervenție la DigiFM, Romina Gingașu și soțul său au dezvăluit faptul că vin în fiecare lună în România, Piero fiind încântat de țara noastră.

Soția lui Piero Ferrari susține că România este diferită de Italia și că vin aici pentru a se deconecta de la muncă și tot ce înseamnă ”Ferrari”.

Citește și: ,,Am o datorie morală” Pe ce a cheltuit 10 milioane de euro românca măritată cu unul din proprietarii firmei Ferrari

Asta nu e tot, în ciuda celor 6,3 miliarde din conturi, Piero Ferrari și soția sa au ales o mașină Dacia pentru deplasările din România.

Romina a dezvăluit faptul că s-au plimbat pe străzile Capitalei, însă au avut un șofer.

”Vine în fiecare lună. Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul în Italia este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, a transmis Romina Gingașu, potrivit  Digi FM.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-au cunoscut cei doi

Romina Gingașu nu s-a bazat doar pe frumusețe pentru a reuși în viață. Românca a terminat Academia de Tehnică Militară, iar pe Piero Ferrari l-a cunoscut în momentul în care locuia la Monte Carlo, acolo unde lucra pentru o companie ce se ocupa cu vânzarea avioanelor private.

Deseori criticată pentru alegerea sa de a se căsători cu un bărbat cu 47 de ani mai în vârstă, Romina a declarat faptul că mediul dur și ostil al academiei au făcut-o să dobândească o personalitate mai puternică,

astfel că a simțit nevoia unui bărbat puternic și matur în gândire.

Citește și: Cine este femeia care s-a căsătorit cu miliardarul Piero Ferrari? Românca a avut o relație și cu Silvius Prigoană

Românca în vârstă de 37 de ani susține că ea și soțul său sunt o familie simplă și că nu pune preț pe valoarea hainelor sau accesoriilor.

 E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. ”Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală. Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp”,  a spus Romina Gingașu pentru sursa menționată anterior.

Romina nu a uitat de unde a plecat, astfel că a ales să investească în mai multe proprietăți în țara noastră, asta încă din anul 2016, cea mai importantă investiție ridicându-se la suma de două milioane de euro.