Cine este românca ce va cânta în deschiderea trupei Coldplay? Pasiunea ei pentru muzică a fost influențată de familie ei

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 iun 2024, 09:20
EMAA este singura artistă româncă ce va cânta în deschiderea trupei Coldplay
Sursa: Facebook EMAA

Trupa Coldplay vine pentru prima dată în România, iar fanii au fost atât de numeroși, încât s-au organizat două concerte în luna iunie.

Fanii trupei Coldplay așteaptă cu nerăbdare luna iunie ca să poată asculta melodiile lor preferate cântate live pe Arena Națională. În deschiderea celor de la Coldplay va cânta o româncă ce aduce muzicii din țara noastră un stil unic, cu mesaje pline de însemnătate. Iată cine este EMAA, dar și când vor avea loc cele două concerte ale trupei Coldplay.

Cine este românca ce va cânta în deschiderea trupei Coldplay

Trupa Coldplay a lansat în anul 2021 albumul „Music of the Spheres”, ceea ce a inspirat și turneul mondial cu același nume, pentru care trupa o să vină în țara noastră. Este primul an în care trupa Coldplay o să își cânte celebrele melodii în țara noastră, iar numărul de bilete a fost vândut atât de rapid, încât aceștia vor urca pe scena de pe Arena Națională în două zile, pe 12 și 13 iunie 2024.

EMAA este singura româncă ce va cânta în deschiderea trupei Coldplay, iar aceasta i-a cucerit pe oameni cu modul unic în care scrie. Artista este cunoscută pentru că își scrie singură versurile, ceea ce o face pe EMAA să se conecteze profund cu ascultătorii muzicii ei. Aceasta recunoaște că modul în care își compune melodiile este atipic de restul artiștilor, ce se folosesc de instrumental pentru a își scrie versurile, în timp ce ea alege să pună pe hârtie versurile, după care să aleagă linia melodică potrivită.

Citește și: Spectacol total la finala Super Bowl! Beyonce, Lady Gaga si Cold Play au facut senzatie la finala ligii nationale de fotbal american

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

EMAA a moștenit pasiunea pentru muzică de la membrii familiei sale, deoarece mama ei a făcut vioară timp de opt ani, în timp ce bunicul ei cânta din suflet.

Nici bunica ei nu este străină muzicii, aceasta studiind operă, iar atât mama artistei, cât și tatăl acesteia scriau foarte mult. Artista a postat și un mesaj emoționant atunci când a aflat că a fost selectată pentru a cânta în deschiderea celor de la Coldplay, fiind recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viața ei. 

Simt că tot ce-am construit p

ână acum, e încă o dată răsplãtit cu mult mai mult decât am cerut sau m-aș fi putut aștepta vreodată.

Sunt recunoscătoare și știu că tot ce se întâmplă nu e doar datorită mie și parcursului pe care l-am avut, ci tuturor oamenilor care mi-au rămas alături, nu doar atunci când am fost pe plus, ci și atunci când devenea aproape imposibil de rămas. Le mulțumesc și vă mulțumesc și ne vedem pe Arenă în iunie! ”,  a declarat EMAA, potrivit tvmania.ro.

Care este ora la care se face accesul pe Arena Națională?

Concertele trupei Coldplay au reușit să câștige titlul pentru cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România, astfel încât oamenii sunt așteptați într-un număr foarte mare. Pentru a se facilita organizarea concertelor, accesul publicului general se va face începând cu ora 17.00. Accesul se poate realiza pe una dintre cele trei intrări amenajate la Arena Națională, Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin.

Iată care sunt intrările potrivite pentru fiecare tip de bilet:

  • Bulevardul Basarabia (bilete Standing, tribune, pachetele Kubik Experience, Supersolis Experience)
  • Strada Maior Ion Coravu (bilete Standing, loje, tribuna M, tribune, pachetele Ultimate Spheres Experience, Floris Early Entry Experience, Kaotica Lounge Experience, Calypso Seats)
  • Bulevardul Pierre de Coubertin (bilete Standing, tribune)

Persoanele ce au decis să aibă parte de o experiență calitativă și au achiziționat bilete VIP la categoriile Ultimate Spheres Experience, Floris Early Entry Experience, Kaotica Lounge Experience, Kubik Experience, Supersolis Experience şi Calypso, vor primi programul personalizat pe adresele de email folosite la achiziţionarea biletelor, potrivit stirileprotv.ro.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?