Cine este românca ucisă de propria mașină, în timp ce își aranja bagajele în portbagaj, în Austria

Author: Alina Petre
Actualizat: 06 dec 2023, 03:45

O româncă a murit după ce a fost strivită de propria mașină, în Austria

O româncă a murit după ce a fost strivită de propria mașină, în timp ce își urca bagajele în portbagaj, în Austria.

Tragedia s-a produs în fața unei pensiuni în Austria. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citește și: Dublă crimă în județul Ilfov! Doi soți au fost uciși de fostul partener al fiicei lor, aflat în stare de ebrietate

Cine este românca ucisă de propria mașină, în timp ce își aranja bagajele în portbagaj, în Austria

O româncă în vârstă de 65 de ani a fost lovită mortal de propria mașină în fața unei pensiuni din Austria.

Din primele informații, se pare că tragedia s-a produs după ce românca își pusese bagajele în portbagaj, apoi a mai coborât odată din mașină, autoturismul ar fi plecat de pe loc și ar fi agățat-o pe aceasta de haină și ar fi târât-o pe asfalt.

La fața locului au ajuns de urgență medicii, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și au constat decesul femeii.

"Din motive care nu au fost încă clarificate, femeia a fost lovită de propria mașină, răsturnată și târâtă pe asfaltul de pe Grieskirchner Strasse”, au spus anchetatorii.

Polițiștii austrieci fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Un adolescent şi-a găsit părinţii într-o baltă de sânge în propria lor casă, în Ilfov

Doi soți au fost atacaţi în casă de fostul iubit al fiicei lor. Incidentul s-a produs în Ciorogârla, judeţul Ilfov.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Din nefericire, în urma atacului femeia a murit, iar soţul ei a fost grav rănit.

Cei doi au fost descoperiți într-o baltă de sânge de către fiul lor este cel care a sunat de urgență la 112.

Agresorul, fostul iubit al fiicei lor, în vârstă de 37 de ani a fugit de la locul crimei, dar a fost prins de oamenii legii în scurt timp şi a fost reţinut.

"La data de 5 martie, în jurul orei 18:54, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către fiul victimelor, cu privire la faptul că, părinții săi au fost agresați fizic, prin înjunghiere, de către un

bărbat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru pentru efectuarea activităților din competență, în cauză constatând că cele sesizate se confirmă și că persoana bănuită de comiterea faptelor nu se mai afla la adresa respectivă.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani,  l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale  de specialitate.

În urma activităților efectuate, polițiștii orașului Bragadiru, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale, l-au identificat pe bărbatul bănuit de comitea faptelor și l-au depistat la domiciliul acestuia, în prezent aflându-se în custodia polițiștilor.

La acest moment, polițiștii efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Citește și: Cine este femeia găsită spânzurată, într-o bibliotecă din Târgu-Jiu. Cum a explicat aceasta gestul șocant

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.