Cine este românul care a încasat un milion de euro după ce Real Madrid a câștigat finala Ligii Campionilor

Autor: Andrei Costanda

Marius a câștigat un milion de euro după ce Real Madrid a câștigat finala Ligii Campionilor, 2-0 împotriva celor de la Borussia Dortmund.

Sursa: Sport.ro & Instagram / Real Madrid

Un român stabilit în Madrid a câștigat un milion de euro după ce a pariat doar doi euro pe diverse evenimente sportive, inclusiv finala Champions League.

Marius, un român originar din Buzău, dar stabilit de aproape trei decenii în Madrid, a trăit o experiență de neuitat după ce Real Madrid a câștigat finala Ligii Campionilor împotriva echipei Borussia Dortmund, cu scorul de 2-0. Într-o poveste de parcă ar fi scoasă din filme, Marius a pariat doar doi euro și a reușit să câștige un milion de euro, suma finală după impozitare fiind de 600.000 de euro.

El a povestit experiența sa într-un interviu acordat pentru PRO TV.

De la la vacanța în Brașov la triumful din Madrid

Totul a început în luna ianuarie, când Marius se afla într-o vacanță în Brașov. Inspirat de cotele atractive, el a decis să riște doi lei pe un bilet de pariu, în total 10 lei pentru mai multe bilete.

„Nu știu dacă îți ajunge de o cafea în București”, a spus el, explicând că a văzut o oportunitate rară de a încerca o minune.

Printre predicțiile sale s-au numărat câștigătorii de la Australian Open, campionatele de baschet și competițiile de fotbal din diverse țări. Meciul care i-a confirmat câștigul a fost finala Ligii Campionilor dintre Borussia Dortmund și Real Madrid, unde miza pe triumful echipei spaniole.

Marius a explicat în detaliu cum a ajuns să facă predicțiile câștigătoare.

„Am început cu Australian Open, am pus că va câștiga Jannik Sinner.

Djokovic avea o vârstă și mai pierduse cu Sinner la Turneul Campionilor în 2023 și am simțit că îl va învinge în semifinale. Ulterior, l-a învins și pe Medvedev în finală și a câștigat turneul.”, a mai spus românul.

Citește și: Jose Mourinho a fost prezentat oficial la noul său club! Salariul astronomic pe care-l va încasa antrenorul portughez

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Sorana Cîrstea răspunde contestațiilor: Motivul real pentru care s-a mutat în Dubai și relația sa cu România

Marius crede că succesul său se datorează inclusiv strategiei

Marius consideră că succesul său nu este doar o chestiune de noroc, ci și de analiză și strategie.

„Statistica contează foarte mult.

Eu lucrez într-un fond de investiții și regula numărul 1 e așa: câștigurile din trecut nu vor garanta și câștigurile din viitor. E vorba de statistică amestecată cu valoarea lotului din momentul respectiv.”, a explicat Marius.

În ciuda câștigului impresionant, Marius rămâne pragmatic și intenționează să investească suma obținută.

„Banii sunt un mijloc cu care poți să realizezi multe lucruri în viață.

Trebuie să ai un echilibru emoțional foarte bun, foarte mare, trebuie să gândești la rece și să iei decizii corecte în administrarea banilor. Degeaba ai o sumă mare de bani dacă nu ești bun administrator. Trebuie să ai o educație financiară bună care să te facă să iei decizii corecte”, a concluzionat el, într-un interviu acordat pentru PRO.TV.

Astfel, povestea lui Marius nu este doar una de noroc, ci și de inteligență și disciplină în lumea pariurilor sportive, oferind o lecție valoroasă despre cum analiza și educația financiară pot transforma un simplu pariu într-un succes remarcabil.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?