Cine este românul care a murit în Londra la numai câteva minute după ce un bărbat i-a salvat viața. Cum a fost posibil

Author: Alina Petre
Actualizat: 18 aug 2023, 06:00

Un român a murit în Londra

Un român a murit în Londra, la numai câteva minute după ce un bărbat i-a salvat viața. Incidentul pare desprins dintr-un film.

Un român a vrut să-și pună capăt zilelor, dar a fost salvat în ultimul moment de un bărbat, ulterior bărbatul a sărit pe șinele metroului din Londra și a fost lovit de un tren. În urma impactului, acesta a murit pe loc.

Citește și: Tragedie fără margini în Buzău! Un băieţel de un an și o fetiță de doi au murit, arși de vii într-un incendiu

Cine este românul care a murit în Londra la numai câteva minute după ce un bărbat i-a salvat viața

Andrei Pleșa, un român în vârstă de 27 de ani, care era stabilit în Londra, Marea Britanie a fost lovit mortal de un metrou aflat în mișcare.

Se pare că înainte să regurgă laacest gest, Andrei a fost salvat de un bărbat care făcea naveta.

Acesta l-a văzut întins pe linia de tren în altă stație și a tras semnalul de alarmă, atunci tânărul a fost salvat.

După incident, Andrei a fost consiliat de un asistent de relații cu clienții de la metrou și l-a descris ca fiind „agitat” și „dubios”.

Tânărul a fost declarat ulterior apt pentru a continua călătoria și s-a îmbarcat în metroul care circula de la stația Oval pe linia de Nord către stația Clapham North.

La câteva minute de la sosirea sa în această stație de metrou, Andrei a sărit iar pe șine și a dispărut din raza vizuală a camerelor de supraveghere.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andrei a murit pe loc atunci când a fost lovit de un tren subteran care circula cu o viteză de aproximativ 50 km/h, la apropierea sa de peronul stației Clapham Nord.

Potrivit presei locale, tânărul român nu avea niciun alt membru al familiei în Marea Britanie și era fără adăpost în acel moment. 

Voia să se întoarcă în România cu doar câteva luni înainte de moartea sa 

Se pare că românul suferea de probleme de sănătate mintală. Acesta a trăit în Italia pentru o mare parte a vieții sale, apoi la 24 de ani a plecat și s-a mutat în Belgia timp de aproximativ un an, pentru a locui cu sora lui, iar apoi a ajuns în Marea Britanie înainte de pandemia de

COVID, cu speranța că își va găsi un loc de muncă, dar a întâmpinat dificultăți în această privință încă din momentul sosirii, datorită incapacității sale de a forma relații adecvate, potrivit ultimei audieri din anchetă.

Andrei a vrut să se întoarcă în România cu doar câteva luni înainte de moartea sa, dar familia sa nu a putut să-i trimită bani la timp pentru a facilita o revenire din cauza restricțiilor Covid, potrivit declarației tatălui său care susține că fiul său „nu a spus niciodată familiei sale care sunt planurile sale”.

Într-o declarație, tatăl lui Andrei a explicat: „Era rezervat… nu a avut niciodată o iubită. După 10 ani de școală era timid. De când a plecat din Italia, ne-a spus foarte puține despre el. Fiul meu fuma țigări cu cannabis. L-am rugat să se întoarcă, dar a vrut să fie liber”

Andrei a fost trimis apoi la un psihiatru, care a spus că este „în regulă”.

Citește și: Caz șocant în Tulcea! Un tată i-a tăiat gâtul fiului său de 7 ani cu o drujbă, în timp ce tăia stuful. Copilul a murit

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.