Cine este românul care a murit la doar câteva minute după ce a fost salvat de un bărbat. A fost lovit de un tren în sudul Londrei

Author: Lavinia Medrea

A fost lovit de un tren în sudul Londrei

Sursa: PixaBay

Un român în vârstă de 27 de ani a sărit pe șinele metroului din Londra, la stația Clapham Nord, și a fost lovit în plin de un tren care circula cu 50 km/h.

Cu doar câteva minute înainte să moară, Andrei Pleșa a fost salvat de un navetist, care l-a zărit întins pe liniile de tren din altă stație. Ulterior, bărbatul s-a urcat în metrou și a coborât la următoarea stație, unde a fost lovit de tren.

Cine era românul care a murit la câteva minute după ce a fost salvat

Andrei a murit pe loc după ce a fost lovit de trenul care circula cu o viteză de aproape 50 km/h. Cu puțin timp înainte, tânărul sărise pe șine și s-a culcat pe ele, asta după ce, anterior, consumate substanțe stupefiante, potrivit  MyLondon.

După ce a fost salvat din stația Oval, Andrei s-a urcat în metroul care circula de la stația Oval pe linia de Nord către stația Clapham North.

După ce a coborât în stație, tânărul a sărit din nou pe șine, acolo unde trenul i-a adus sfârșitul.

Citește și: Motivul pentru care o tânără mamă din Satu Mare s-a sinucis. Ani la rând s-a confruntat cu această tulburare

„Andrei… a mers pe șine și s-a așezat pe ele în fața unui tren care venea din sens opus”, a declarat medicul legist adjunct, Linda Jacobs.

Înainte să moară, Andrei se îndepărtase de familia lui din cauza aparentelor probleme de sănătate mintală. O lungă perioadă de timp a trăit în Italia, iar la 24 de ani a plecat în Belgia, unde locuia cu sora lui.

Înainte să înceapă pandemia de COVID-19, Andrei a ajuns în Marea Britanie pentru a-și găsi un loc mai bun de muncă, dar viața lui s-a îngreunat din cauza faptului că nu se putea adapta în societate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cu câteva luni înainte de moarte, Andrei voia să revină în România, dar nu a reușit pentru că familia lui nu a putut să-i trimită bani la timp din cauza restricțiilor de COVID-19, spune tatăl bărbatului, care a declarat că Andrei „nu a spus niciodată familiei sale care sunt planurile sale”.

Citește și: Un inginer de 38 de ani, tatăl a doi copii, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, la Galați. Bărbatul urma să plece în Olanda a doua zi

„Era rezervat… nu a avut niciodată o iubită. După 10 ani de școală era timid”, a declarat tatăl bărbatului. „De când a plecat din Italia, ne-a spus foarte puține despre el.

Fiul meu fuma țigări cu cannabis. L-am rugat să se întoarcă, dar a vrut să fie liber”.

Andrei Pleșa era consumator de diferite droguri

În Marea Britanie, Andrei nu mai avea unde să locuiască, astfel a ajuns în azilul de noapte Lambeth, susținut de Thames Reach, o organizație de caritate dedicată sprijinului persoanelor fără adăpost.

De asemenea, bărbatul era considerat consumator obișnuit de droguri. Acesta folosea cannabis, cocaină și metamfetamină.

În concluziile sale finale legate de moartea lui Andrei, medicul legist adjunct Jacobs a spus: „La 7 aprilie 2020, Andrei a murit când a fost lovit și ucis de un tren de metrou care se apropia. A intrat în tunelul de metrou și s-a culcat pe șinele acestuia”.

Chiar dacă s-a găsit metamfetamină în corpul lui Andrei atunci când a murit, potrivit raportului de toxicologie, medicul legist adjunct a declarat că „nu consideră sustenabil că a fost un deces legat de droguri”.

Meiducl s-a gândit la faptul că Andrei s-ar fi putut sinucide, dar nu există dovezi suficiente pentru a demonstra acest lucru.