Cine este românul care a participat la petrecerea organizată de cel mai bogat om din Asia! Nunta secolului i-a avut ca invitați pe Bill Gates, Mark Zuckerberg și toți bogații lumii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 mar 2024, 23:43

Cine este românul care a participat la petrecerea organizată de cel mai bogat om din India

Sursa: Valentin Luca Instagram

Un român, finalist al unei emisiuni de talente din România, a strălucit în fața celor mai influenți și bogați oameni ai planetei la nunta fiului celui mai bogat om din India.

Barmanul român a oferit un spectacol total, transformând servirea băuturilor într-un moment memorabil pentru invitații de seamă, printre care Bill Gates, Hillary Clinton, Ivanka Trump și Mark Zuckerberg.

Cine este românul prezent la petrecerea celui mai bogat om din India

Evenimentul grandios, organizat de moștenitorul unui imperiu de miliarde, a fost marcat de prezența remarcabilă a lui Valentin Luca, ale cărui talente au fost recunoscute pe scena unei emisiuni de talente.

Cu o carieră impresionantă în acest domeniu, Valentin a fost ales să se ocupe de băuturile rafinate pentru oaspeții de elită, oferindu-le o experiență de neuitat.

Socrul mare a dorit ca petrecerea să fie un eveniment memorabil, iar Valentin Luca a contribuit semnificativ la atingerea acestui scop. Cu atenție la detalii și o pregătire intensivă, barmanul român a pregătit nu mai puțin de 100 de feluri de cocktail-uri, aducând un strop de eleganță românească într-un context internațional de excepție.

Citește și: Câte milioane de dolari a primit Rihanna pentru a cânta la petrecerea celor mai bogați miliardari din India! Cântăreața a fost criticată după prestație

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Valentin Luca nu s-a limitat doar la prepararea băuturilor, ci a coordonat și o echipă de 14 barmani talentați, proveniți din diverse colțuri ale lumii, inclusiv Spania, America și Argentina. Împreună, au reușit să ofere invitaților un spectacol inedit, demonstrând că talentul și profesionalismul românilor se remarcă la nivel global.

„Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar. 

Aveau foarte multă gardă de corp. Asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly (n.r. prietenos). Cred că au destul de mulți dușmani acești oameni.  La bar a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură. Rihanna, nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă, special făcută pentru ea.

Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că, poate, o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia zi,” a

declarat Valentin. 

Cât a costat nunta fastuoasă din India

Petrecerea, cu un buget impresionant de 200 de milioane de euro, a fost însoțită de o atmosferă de excepție. Chiar și după opt ani de absență muzicală, Rihanna a revenit pe scenă pentru a-i încânta pe invitați.

Cu onorariul Rihannei atingând suma de 9 milioane de euro, nunta a fost cu adevărat una de neuitat, iar Valentin Luca a demonstrat că talentul și rafinamentul său pot străluci la cel mai înalt nivel.