Cine este românul care a ucis o femeie de afaceri din Marea Britanie pentru a-i fura averea. Cum s-a postat pe TikTok din casa victimei

Author: Alina Petre
Actualizat: 02 feb 2023, 11:41

Un român a ucis o femeie de afaceri din Marea Britanie

Sursa: Captură video

Un român a ucis o femeie de afaceri din Marea Britanie, după ce a încercat să o cucerească pentru a-i fura averea.

Crima a șocat întreaga comunitate din Marea Britanie. Cu două săptămâni înainte de crimă, bărbatul a postat mai multe videoclipuri pe TikTok dansând împreună cu iubita lui, chiar în casa victimei.  

Citește și: Camelia s-a stins din viață la 42 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Acum, un copil a rămas orfan de mamă

Cine este românul care a ucis o femeie de afaceri din Marea Britanie pentru a-i fura averea

Românul de 28 de ani lucra ca și curier în Marea Britanie și se pare că așa a cunoscut-o pe femeie. După mai multe vizite făcute la ea, acesta a început să îi intre în grații.

Românul a avut un complice, un prieten sirian de 25 de ani, Kusai Al-Jundi.

Cei doi au păcălit-o pe femeie să semneze documente de împuternicire care credeau că le vor da controlul asupra proprietăților sale de mai multe milioane de euro. 

Potrivit presei străine, averea victimei se ridica la 4,6 milioane de lire.

După ce a semnat documentele, femeia de afaceri a fost sugrumată și aruncată într-un coș de gunoi după ce a fost atrasă sub pretextul unei întâlniri de afaceri într-o casă cu trei dormitoare pe care o deținea în Barnet, nordul Londrei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum s-a postat pe TikTok în casa victimei

Cu două săptămâni înainte de crimă, bărbatul a postat mai multe videoclipuri pe TikTok dansând împreună cu iubita lui, chiar în casa victimei ca și cum era a lor.

Ulterior, el i-a mărturisit crima prietenei sale, care a fost un martor cheie al acuzării în proces. 

Crima îngrozitoare s-a produs în iulie anul 2021, iar instanța i-a condamnat pe amândoi la închisoare pe viață și le-a ordonat să ispășească o pedeapsă minimă de 35 de ani înainte de a putea fi luați în considerare pentru eliberarea condiționată. 

Procurorul Oliver Glasgow a declarat în fața instanței că acesta a fost  „un cadou generos pentru cineva care nu avea bani, dar fără îndoială a crezut că, cu Louise Kam moartă și înarmat cu o împuternicire semnată, se afla în posesia a două proprietăți valoroase”.

Cei doi criminali s-au întors unul împotriva celuilalt și s-au acuzat reciproc de uciderea femeii. 

Citește și: Un băiat de 14 ani din Marea Britanie a fost arestat, după ce a înjunghiat o fată de aceeași vârstă. Incidentul a avut loc în curtea școlii

 

Taguri: