Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului în vârstă de 20 de ani a rupt balustrada unui pod și s-a prăbușit într-o prăpastie

Author: Diana Bostan

Un român și-a pierdut viața în Italia

Sursa: Emmelle.it

Un român în vârstă de 20 de ani și-a găsit sfârșitul în Italia, în noaptea de Înviere. Tânărul a pierdut controlul volanului și s-a prăbușit cu mașina într-o prăpastie.

O tragedie cumplită a marcat sfârșitul prematur al unui tânăr român în Italia. Ștefan Velea, în vârstă de doar 20 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un accident tragic în noaptea de Înviere, după ce petrecuse o seară alături de prieteni. În timp ce se deplasa pe drumul provincial din Lisciano, la granița dintre Marche și Abruzzo, mașina lui Ștefan a lovit balustrada unui pod și s-a prăbușit într-o prăpastie, potrivit observatornews.

Un român în vârstă de 20 de ani și-a găsit sfârșitul în Italia

Potrivit informațiilor furnizate de Corriere Adriatico, tânărul conducea pe drumul provincial când, din motive ce nu sunt încă cunoscute, a intrat în coliziune cu balustrada unui pod și a căzut într-o prăpastie adâncă de zece metri, mașina ajungând în albia râului.

Citește și: El este Cristian, polițistul care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă la Galați: „Doi copii își plâng tatăl”. În ce stare se află a doua victimă, o femeie care îl însoțea pe motocicletă

Într-o noapte în care mulți sărbătoreau Învierea, Ștefan Velea, un tânăr român de numai 20 de ani, și-a întâmpinat neașteptat sfârșitul pe drumul provincial Lisciano, la granița dintre Marche și Abruzzo, în micuța localitate Gabbiano di Civitella del Tronto, din Abruzzo. Potrivit observatornews, românul locuia în oraşul Ascoli din regiunea italiană Marche.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Părinții lui Ștefan Velea au devenit îngrijorați când tânărul nu a revenit acasă până în dimineața zilei de duminică, declanșând o căutare disperată împreună cu ceilalți membri ai familiei. Descoperirea tragică a venit în jurul orei 10 dimineața, când unchiul tânărului a găsit mașina răsturnată. O priveliște devastatoare s-a întins în fața sa, în momentul în care a văzut balustrada distrusă a podului, iar mașina cu trupul fără viață al tânărului se aflau pe fundul prăpastiei.

Ștefan petrecuse alături de prieteni înainte de tragedie

Potrivit presei din Italia, tânărul se întorcea acasă în acea noapte după o întâlnire cu prietenii, când mașina sa a ieșit de pe șosea și a căzut în albia râului, la o distanță mică de localitatea Gabbiano. Operațiunile de salvare au fost laborioase, iar trupul tânărului a fost recuperat din mașina distrusă abia în după-amiaza zilei de duminică.

Citește și: O femeie din Vaslui a murit în drum spre slujba de Înviere! Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva

Autoritățile, inclusiv carabinierii din Civitella del Tronto, s-au mobilizat rapid pentru a investiga tragedia și pentru a reconstitui evenimentele care au dus la această pierdere tragică de viață.

Cu toate eforturile depuse de echipele de intervenție, medicii nu au mai putut face nimic pentru Ștefan. În

prezent, autoritățile desfășoară o investigație amănunțită pentru a determina cauzele exacte ale accidentului. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!