Cine este românul cu cea mai „nesimțită” pensie din M.A.I? A lucrat în Poliție și a făcut public talonul de pensie

Author: Lavinia Medrea

A lucrat în Poliție și a făcut public talonul de pensie

Sursa: Facebook Politia Romana/Sindicatul Politistilor din Romania „Diamant” Oficial - colaj Kanal D

Un sindicat al polițiștilor a publicat, pe Facebook, talonul de pensie al unui român care a fost angajat în Ministerul de Interne.

Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” a publicat, pe pagina lor oficială de Facebook, un cupon de „pensie nesimţită” deținut de un fost angajat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI). 

Cine este românul cu cea mai „nesimțită” pensie din M.A.I

Deși toată lumea se aștepta ca pensia fostului angajat MAI să fie una de invidiat, talonul acestuia dovedește contrariul.

„Pensie "nesimțită", din mila M.

A. I.”, este mesajul publicat de Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul”, pe Facebook, alături de talonul cu pensia fostului angajat MAI în cauză.

Fostul angajat MAI câștigă lunar doar 2.400 de lei net, iar în ianuarie 2023 i-a fost majorată pensia la 2.700 de lei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cine sunt românii care se pot pensiona mai devreme. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru pensionarea anticipată

Ordonanța „trenuleț” a Guvernului Ciucă a prevăzut un ajutor de 300 de lei pentru toți pensionarii care au venituri cuprinse între 2.001 lei- 3.000 lei, inclusiv.

Cum au reacționat oamenii la pensia fostului angajat MAI

În urma postării făcute de Sindicatul Polițiștilor, internauții au venit cu diferite reacții. 

Citește și: Crește vârsta de pensionare! Marius Budăi, ministrul Muncii, a anunțat ce se va întâmpla cu angajații, în perioada următoare

„Dacă vă arăt cuponul de pensie al tatălui meu după 41 de ani și 11 luni de cotizație, plângem cu toții! Ăsta e sistemul, asta e România”, „Nu vă obliga nimeni să vă faceți milițieni. Sunt destule locuri de muncă în privat plătite bine așa că nu vă mai plângeți”, „Bine că s-au găsit bani pentru primari, în caz de război pe ei ii trimitem pe front”, „Eu când

v am spus ca ajungem toți asistați social, nu m ați crezut. Urmează legea ca dacă mai intri și în depresie din cauza pensiei sa te eutanasieze”, „Iarăşi pozăm în victime”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat internauții la postarea cu pricina.