Cine este românul de 25 de ani care a dispărut în Lefkada. Bărbatul este de negăsit de peste 24 de ore

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 apr 2023, 00:55

Cine este românul de 25 de ani care a dispărut în Lefkada. Bărbatul este de negăsit de peste 24 de ore

Sursa: PixaBay

Un român, în vârstă de 25 de ani, a dispărut de mai bine de 24 de ore în mare, la Lefkada, o insulă din Grecia. Tânărul este căutat cu disperare atât de prieteni, cât și de autorități.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a dispărut, duminică, în Lefkada, după ce s-ar fi scufundat sub apă, sub ochii prietenilor lui. În doar câteva secunde, tânărul era de negăsit.

Românul dispărut în Lefkada este de negăsit

Salvamarii, alături de două şalupe ale Gărzii de Coastă, un scafandru, dar și de o ambarcaţiune privată, îl caută pe românul în vârstă de 25 de ani și spun că nu se vor opri până nu îl vor găsi.

„Autoritatea portuară din Lefkada a fost informată ieri după-amiază despre un înotător de 25 de ani dispărut în zona mării din Agios Nikitas Lefkada.

Investigațiile au fost demarate imediat de o ambarcațiune de patrulare LS-EL.AKT., o barcă privată, două autovehicule de patrulare L.S.-EL.AKT., precum și un scafandru privat, cu rezultate negative până acum.

Citeste si: Trupul Roxanei Donisan, românca ucisă de un rechin în Egipt, a ajuns în țară. Rudele și prietenii o vor conduce pe Roxana pe ultimul drum

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Investigațiile sunt în desfășurare, în timp ce orice evoluție va fi raportată printr-un comunicat de presă”, a declarat Garda de Coastă, citată de Libertatea.

Prietenii bărbatului speră ca tânărul în vârstă de 25 de ani să fie viu. În weekend, un alt bărbat din Macedonia de Nord a dispărut în marea din Halkidiki, dar a supraviețuit ca prin minune timp de 20 de ore.

În final, a fost găsit de o navă de marfă sub pavilionul Gibraltarului. Bărbatul a supraviețuit pentru că reușise să se prindă de o scândură găsită în mare, având astfel posibilitatea de a sta la suprafață până când a fost salvat.

Apel disperat pentru românul dispărut în Lefkada

O tânără din Craiova a postat, pe Facebook, într-un grup de forum Grecia, un mesaj disperat, prin care cerea ajutorul pentru localizarea prietenului ei, dispărut în apă, duminică după-amiază.

„Sper din suflet că mă puteți ajuta. Un bun prieten a dispărut ieri în apele plajei Mylos din Lefkada în jurul orei 18.00. Apelez la oricine poate da o mână de ajutor. Este cineva care ne poate ajuta cu o barcă/elicopter/drone să îl căutăm?

Citeste si: Plajele din Egipt încep să se redeschidă treptat, însă turiștii nu au voie să între parfumați în apă pentru a nu atrage rechinii! Iată ce sfaturi au lansat autoritățile egiptene!

Vă rog din suflet, orice ajutor este nepreţuit! Mulțumesc mult! Stay safe!”, a fost mesajul transmis de femeia.