Cine este Roxana Alexandra, tânăra studentă care a murit de cancer. Aceasta se lupta cu boala de mai multă vreme, iar o profesoară cere ajutorul ministrului Educației

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 iul 2023, 05:00

Cine este Roxana Alexandra, tânăra studentă care a murit de cancer. Aceasta se lupta cu boala de mai multă vreme

Sursa: Facebook

Roxana Alexandra este tânăra studentă care și-a pierdut viața, deși a luptat din răsputeri cu cancerul. Atunci când viața ei urma să înceapă, alături de cele mai importante persoane din viața ei, Dumnezeu a luat-o în Ceruri.

Roxana Alexandra a pierdut lupta cu cancerul, boala căreia a încercat să îi facă față luni de zile. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse atât de ea, cât și de medici, tânăra studentă a pierdut lupta cu boala necruțătoare.

Roxana Alexandra a fost răpusă de cancer

Roxana Alexandra era studentă a Universității Politehnica din București. O profesoară îi cere noului ministrul al Educației să gestioneze cu mare atenție situația elevilor bolnavi care continuă să meargă la școală, deoarece, pentru o perioadă, aceasta s-a temut mai mult de BAC,

decât de boală.

„Roxana Alexandra a fost învinsa azi de cancer. Azi a plecat la Cer un copil puțin mai mare, un om care a luptat exemplar. Roxana îmi scria după bacalaureat ca a plâns și abia după examen s-a mai adunat și a reușit sa realizeze ca trauma cea mai mare din viata ei nu erau notele de la bacalaureat, ci cancerul cu care încă lupta atunci.

Citeste si: Momente grele în timpul înmormântării lui Alexandru Arșinel! Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a fost copleșită de emoții și i s-a făcut rău

Doamna ministru al educației, vă rog ca primul lucru pe care să îl faceți sa fie ca astfel de mesaje, de traume sa nu mai existe! Copiii aceștia lupta enorm, puțină decență, puțină empatie fac mai mult decât orice program și credeți ma, dacă sunt sprijiniți, rezultatelor pot fi incredibile.

Roxana, ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun. Drum lin în lumina!”, a postat cadrul didactic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Trupul neînsuflețit al Roxanei este depus, până joi, 6 octombrie, la Biserica „Sfânta Treime” din Militari-Păcii.

Roxana Elena le cerea oamenilor să doneze pentru copiii de la Fundeni

Mi-a ș dori s ă nu mai existe copii bolnavi, nu a ș a grav...

Îns ă din p ă cate nu depinde de mine, de tine...de noi.

Cand p ăș e ș ti prima dat ă pe sec ț ia de oncopediatrie, nu stii ce te a ș teapt ă ș i mai ales cât vei sta...

Eu am stat fix UN AN, un an în care sec ț ia aceea î ț i devine cas ă, o cas ă pe care o împar ț i cu al ț i copii ș i mamici. În sec ț ia actual ă de la Marie Curie locul de joac ă, sala unde medicii verific ă analize ș i se pun de acord ce vor face mai departe e fix...acela ș i loc- HOLUL. Nu vre ț i s ă ș ti ț i câte ore am petrecut pe acel hol!

Citeste si: Șoferul ucis de bolovan pe Defileul Jiului se întorsese în țară pentru pomana soacrei lui. Din păcate, tradițiile i-au adus sfârșitul

Din p ă cate nu avem puterea de a opri bolile astea care ne schimb ă via ț a pentru totdeauna, îns ă putem schimba locul unde copiii ș i p ă rin ț ii i ș i petrec timpul pe durata chimioterapiei, putem ajuta la construirea unui spital de oncologie si radioterapie.

Anul acesta doresc sa mi donez ziua de nastere”, a postat Roxana Elena, în anul 2018.

 

Taguri: