Cine este ”Șacalul”, principalul suspect în cazul uciderii a două tinere. Bărbatul se afla în vizorul polițiștilor în momentul în care ar fi comis crimele

Autor: Diana Bostan

Cel poreclit ”Șacalul” este principalul suspect în cazul celor două crime din Constanța.

Sursa: TikTok

Apar noi informații despre bărbatul acuzat că a comis crimele brutale din Constanța. Niculae Mitrea, cunoscut sub porecla „Șacalul”, era deja în vizorul autorităților când le-a omorât pe cele două tinere, Denisa și Delia.

Deși era sub control judiciar pentru multiple infracțiuni, inclusiv conducere fără permis, acesta a continuat să sfideze legea. În mod surprinzător, la scurt timp după comiterea primei crime, cel poreclit ”Șacalul” a primit o condamnare, fără ca faptele sale recente să iasă la iveală.

Citește și: Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită

”Șacalul” se afla deja în vizorul autorităților

Niculae Mitrea, descris de procurori drept un consumator de droguri cu un trecut penal semnificativ, a continuat să își trăiască viața aparent normal, așa cum reiese din activitatea sa intensă pe rețelele de socializare. Postările sale, analizate acum de procurori, demonstrează că a încercat să ascundă cu sânge rece ororile comise.

Citește și: Modul în care a acționat „Șacalul” după ce și-a ucis victimele. S-a folosit de un copil pentru a scăpa de unul dintre trupuri

Potrivit Antena3CNN, în prezent, „Șacalul” are în palmares mai multe condamnări, majoritatea pentru infracțiuni de conducere fără permis. De fapt, la momentul comiterii crimelor, era sub control judiciar impus de Judecătoria Tulcea, ceea ce presupunea restricții clare, inclusiv interdicția de a părăsi țara sau de a conduce. Cu toate acestea, camerele de supraveghere au surprins imagini care dovedesc că acesta nu a respectat deloc aceste condiții.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Prima victimă a lui Mitrea a fost Denisa Iana, o tânără de 28 de ani din Timișoara, despre care anchetatorii cred că a fost ucisă pe 2 iulie 2024.

Conform sursei menționate anterior, deși era deja sub control judiciar, „Șacalul” a primit pe 31 iulie o condamnare la 1 an și 10 luni de închisoare pentru conducere fără permis, refuzul de a oferi probe biologice și furt. În ciuda acestei condamnări, a doua crimă a avut loc pe 27 august 2024, când Delia Avram, o femeie de 34 de ani tot din Timișoara, a fost găsită fără viață lângă lacul Sinoi.

Bărbatul era o prezență nelipsită din mediul online

Mitrea, cunoscut pentru prezența sa activă online, deținea numeroase conturi de social media, unde împărtășea fragmente din viața sa personală. Această activitate intensă pe rețelele sociale contrastează puternic cu gravitatea faptelor de care este acuzat, ceea ce adâncește misterul din jurul acestui personaj controversat.

Citește și: Gestul făcut de cel poreclit “Şacalul”, imediat după ce ar fi comis odioasele crime: „A accesat telefonul victimei pentru a…”. Fiul concubinei sale a mărturisit totul

Procurorii îl acuză pe „Șacalul” de uciderea ambelor tinere, subliniind un comportament periculos și un trecut întunecat. Ancheta continuă, iar autoritățile încearcă să adune toate dovezile necesare pentru a-l aduce în fața justiției.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.