Cine este Sandu Andreea-Isabela, antreprenorul de la “Insula de 1 milion”: A participat la o cunoscută emisiune de umor din România și vrea să le întâlnească pe Andreea Marin și pe Teo Trandafir

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 mar 2024, 22:25
Sandu Andreea-Isabela participă la “Insula de 1 milion”  
Sursa: Sursă Kanal D

Sandu Andreea-Isabela are propriul magazin de cosmetice și participă la “Insula de 1 milion” pentru că vrea să se rupă de omenire și să își testeze limitele.

Isabela este antreprenor și are o diplomă de Cambridge și a ales să lupte la “Insula de 1 milion” pentru a-și testa limitele. După ce a devenit cunoscută prin participarea sa la o emisiune de unor din România, acum își dorește să cucerească insula și să ajungă în finală.

Cine este Sandu Andreea-Isabela de la “Insula de 1 milion”?

Sandu Andreea-Isabela are 29 de ani și s-a născut în București, însă în prezent locuiește în Dobroiești, Ilfov.

Aceasta a terminat liceul A.D. Xenopol, are diploma de Cambridge și a reușit să pună bazele primei sale afaceri, un magazin ce comercializează produse cosmetice și parfumuri, fiind astfel antreprenor. Isabela are 1,72 înălțime și 63 de kilograme, iar cel mai mare atu pe care aceasta îl are este gândirea rapidă, dar și perseverența de care dă dovadă, spunând că niciodată nu se dă bătută, până când nu realizează ceea ce își dorește.

Aceasta se descrie ca fiind figurantă, responsabilă, radicală, generoasă, de încredere, iar ca aptitudini deține: persuasivitatea, controlul psihic, forța fizică și ambiția.
Are o sensibilitate pentru animale, orfani și bătrâni și mereu a visat să devină președinte și să ajute orfanii și bătrânii. Cei din jurul ei o percep ca fiind strictă, vocală, empatică și directă și spune că nu cedează niciodată până nu reușește.
Cel mai mare defect al său este că vorbește mult și este extrem de nervoasă și îi este frică de șobolani sau să piardă iubirea.

Isabela a spus că cel mai bine se pricepe la vorbe, să mănânce, să gândească sub presiune, la lego și la jocuri de IQ și poate să reziste oricât este nevoie fără confortul de acasă.
Hobby-urile sale sunt cântatul, dansatul, cititul și să facă oracole, iar banii reprezintă pentru ea o sursă de liniște. Cea mai mare realizare a Isabelei este că și-a făcut părinții mândri, iar cea mai mare realizare materială este că și-a cumpărat tot ce a avut nevoie și că și-a făcut un business.

Dacă ar avea puterea să dea timpul înapoi ar vrea să schimbe oamenii cărora le-a dat iubire și nu o meritau.
Melodia care o face fericită este Saint Tropez – Florin Salam. De-a lungul vieții a practicat handbal și box și este extrem de irascibilă când îi este foame. Cea mai mare slăbiciune a ei va fi dorul de casă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Despre viața personală a Isabelei

Aceasta a avut o relație toxică timp de 9 ani, iar acum se bucură că a scăpat și că este singură.

Nu are frați sau surori și a ales să vină pe “Insula de 1 milion” să lupte pentru ea și pentru viitorul ei.
Sandu Andreea-Isabela a participat la emisiunea Iumor, în februarie 2023 și i-a fost propus rolul de ispită la Insula Iubirii, dar l-a refuzat.