Cine este Sandu Ciprian, concurentul de la „Insula de 1 milion”: Este influencer și realizează clipuri muzicale pentru artiștii cunoscuți din România

Autor: Oana Picerea
Sandu Ciprian Foto(4)
Cine este Sandu Ciprian, concurentul de la „Insula de 1 milion”
Sursa: Kanal D

Ciprian Sandu participă la „Insula de 1 milion” pentru a-i demonstra copilului din el că poate să supraviețuiască în condiții extreme.

Cu o carieră în online și o pasiune pentru sport, Sandu Ciprian aduce un mix inedit de abilități în competiție, iar secretul său constă în ambiție și în decizii calculate, sprijinite de un citat care l-a ghidat mereu:" Dacă vrei să evoluezi rapid, găsește-ți un mentor". Acesta a devenit cunoscut în România datorită clipurilor muzicale pe care le realizează pentru marii artiști din țară. Ciprian Sandu este cunoscut în mediul online sub numele de Cipri RAW.

Cine este Sandu Ciprian, concurentul de la „Insula de 1 milion” 

„Insula de 1 milion” este cel mai mare experiment social televizat din țara noastră, în cadrul căruia 50 de participanți cu pasiuni, vârste și ocupații diferite luptă pentru miza pusă în joc, de 1.000.000 de lei.

Sandu Ciprian are 23 de ani și este din Osica de Sus, județul Olt, însă acesta s-a mutat de trei ani în București.

Tânărul a terminat Liceul Teoretic Ion Gh. Roșca, iar în prezent este influencer, cunoscut în mediul online sub numele de Cipri RAW, nume ce are o semnificație aparte pentru acesta, astfel încât să îi reamintească întotdeauna de unde a plecat. RAW înseamnă brut, neprocesat, crud, iar aceasta era și denumirea pozelor pe care tânărul le făcea în adolescență, ca fotograf la nunți.

În urmă cu trei ani, Ciprian a decis să se mute în București, iar de atunci a început să facă numeroase clipuri muzicale pentru mai multe nume importante din lumea muzicii, precum

YNY Sebi, Petre Ștefan sau Dani Mocanu. Pe lângă această ocupație, Ciprian activează în mediul online, unde este gazda unui podcast, dar îi și ajută pe oamenii de afaceri să crească organic în mediul online.

Ciprian sau Cipri RAW, cum este cunoscut în mediul online, are 1,70 cm și 62 de kilograme, și practică kickbox de 2 ani, fitness de 8 ani și exerciții calistenice de 4 ani, iar mersul la sală face parte din rutina sa zilnică, punând mare preț pe aspectul său fizic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai mare atu al lui Ciprian este faptul că rezolvă problemele, iar în cadrul emisiunii Insula de 1 milion, tânărul își dorește să le arate telespectatorilor și celelalte calități ale sale, precum competitivitatea, dar și perseverența de care dă dovadă

atât în viața sa personală, cât și în afaceriș

De ce a venit Ciprian la „Insula de 1 milion”

Ciprian are 23 de ani, însă cu toate acestea, se consideră un copil, iar motivul pentru care și-a dorit să participe în emisiunea „Insula de 1 milion” este să îi demonstreze copilului din el că poate mai mult.

Deși Ciprian are multe calități ce îl pot ajuta să ajungă cât mai departe în cadrul emisiunii „Insula de 1 milion”, tânărul recunoaște că cel mai mare defect al său este că îi place să-i

manipuleze pe cei din jur. Ciprian se consideră genul de persoană care preferă să observe atent ce se întâmplă în jurul său înainte să acționeze și crede că acest lucru îl va ajuta în competiție.

Citește și: Un tâmplar, o șoferiță de tir și un pensionar, printre cei care vor da testul suprem în cel mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”

Tânărul de 23 de ani este mândru de tot ce a realizat pe parcursul celor 3 ani și deși nu ar schimba nimic în parcursul vieții sale, acesta trăiește cu un regret, acela că nu l-a putut lua pe fratele său în București, alături de el. Ciprian a avut un frate mai mare, Adrian, pe care în urmă cu 2 ani l-a pierdut într-un accident de mașină.