Cine este Sântimbreanu Ioan-Sorin, bodyguardul de la “Insula de 1 milion”: A fost în Legiunea Străină din Franța și își dorește să construiască case în pădure

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 mar 2024, 21:34
Sântimbreanu Ioan-Sorin participă la la “Insula de 1 milion” 
Sursa: Sursă Kanal D

Sorin este bodyguardul unui fotbalist și a ales să participe la “Insula de 1 milion” pentru că este o persoană competitivă și își dorește să ajungă printre finaliști.

Deși lucrează ca gardă de corp pentru un fotbalist, Sorin (Sântimbreanu Ioan-Sorin) a decis să participle la “Insula de 1 milion” pentru că îi plac provocările și este o persoană competitivă. Acesta a lucrat Legiunea Străină din Franța, iar visul său este să construiască case în pădure.

Cine este Sorin, bodyguardul de la “Insula de 1 milion”?

Sorin este un tânăr în vârstă de 27 de ani și s-a născut în pitorescul oraș Blaj din Alba Iulia, dar în prezent locuiește în localitatea Chiajna.

Acesta a absolvit liceul Inochentie Micu Clain din Blaj, cu o specializare în Matematică-Informatică. Ulterior, a continuat să-și dezvolte abilitățile academice la Universitatea Tehnică din Cluj, orientându-se spre domeniul Mecanicii.

Dinamismul și curajul său l-au purtat departe de granițele țării, unde a petrecut un interval semnificativ în Legiunea Străină din Franța, trăind experiențe și provocări unice timp de un an și șapte luni. Sorin și-a căutat norocul și în Spania, unde a lucrat inițial la solare și apoi la cules de portocale.

Întoarcerea sa în România a marcat începutul unei noi etape, aceea a învățământului superior și a lucrului pe șantier, mai întâi în Austria, apoi în Viena, unde și-a consolidat experiența în construcții și mecanică. Sorin a ținut să precizeze faptul că atunci când a plecat în Spania, timp de trei zile a dormit pe o bancă, până a reușit să își găsească ceva de muncă.

Sorin crede că cel mai mare atu al său este curajul, iar lumea îl percepe ca fiind glumeț, bun și prietenos.

Concurentul a precizat că cel mai bine se pricepe la construcții, mecanică, gătit și sport și are ca hobby-uri sportul, motocross-ul și parașutismul. El se descrie ca fiind ambițios, îi place să ajute oamenii, foarte prietenos, nu știe să renunțe și poate fi insistent uneori și are o viziune foarte bună de orientare și îndemânare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Visul său cel mai mare este să își întemeieze o familie și să construiască case în pădure, una pentru el și restul pentru vizitatori.

Lumea din jurul său îl percepe ca fiind o persoană glumeață, bună și prietenoasă. Cel mai mare defect al său, de care nu poate scăpa, este să se culce seara mai devreme și nu se consider o persoană care să renunțe atât de ușor.

Cele mai mari realizări ale sale până în prezent sunt facultatea și cariera militară și ca sporturi a practicat înotul, atletism și merge destul de des la sală.

De ce vrea să participe la “Insula de 1 milion”?

Sorin nu este căsătorit, nu se află într-o relație, dar are alături de el pe cineva special. Despre participarea sa la emisiune bărbatul a precizat că s-a înscris pentru că i s-a părut a fi un concurs competitiv, iar el este o persoană competitivă.

Îi plac provocările și vrea să demonstreze acest lucru și vrea să se străduiască să ajungă printre finaliști.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Pe insula luptă pentru familia lui, adică vrea să câștige, pentru că vrea să se stabilească înapoi în România și să își întemeieze propria familie.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.