Cine este „Șarpelo”, din noua melodie a lui Jador. Cântărețul dedică melodia celui care i-a adresat amenințări

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 aug 2023, 09:56

„Șarpelo”, noua piesă a lui Jador. Cântărețul dedică melodia celui care i-a adresat amenințări

Sursa: Jador Instagram

Jador va lansa o nouă piesă intitulată „Șarpelo”, după ce acum câteva zile a anunțat că a fost amenințat de cineva apropiat lui, iar următoarea melodia va fi chiar dedicată acelei persoane.

Cântărețul care a devenit cunoscut după participarea sa la „Puterea Dragostei”, difuzată la KanalD, va lansa la noapte piesa intitulată „Șarpelo”, care i-o dedică unei persoane apropiate cu care acesta a stricat orice relație de prietenie. 

Jador lansează piesa „Șarpelo”

Cântărețul de manele a postat luni seară un insta story în care și-a informat fanii că pot accesa următorul link  pentru a primi notificare atunci când se lansează melodia.

Deși premiera piesei trebuia să aibă loc acum câteva zile, Jador a pornit un live în care a transmis faptul că videoclipul a fost șters și astfel lansarea oficială a piesei va avea loc la data de 2 august.

Citește și: Cum arăta Jador în adolescență. Imaginea care a devenit virală: „Și atunci dădeam moda” Tu l-ai fi recunoscut?

Astfel, piesa „Șarpelo” va fi lansată pe 2 august, ora 00.00. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador susține că a fost amenințat

Cântărețul  a trecut prin momente mai puțin plăcute după ce ar fi primit o serie de amenințări din partea unei persoane cunoscute.

Artistul de manele a mărturisit că acea persoană știe câteva lucruri importante despre el, iar acest lucru l-a panicat, însă a precizat că nu se va înjosi.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru Jador: „Îi sfătuiesc familia să-mi dea un semn”

„A m intrat pe live să vorbim de niște probleme fundamentale vieții, mai exact despre oamenii ăștia care mă amenință pe mine. Oamenii ăștia știu niște chestii despre mine și e urât”, a spus Jador într-un live.

Manelistul nu a vrut să dezvăluie identitatea persoanei care ar fi venit cu amenințări asupra lui, însă a dat asigurări că o va face chiar în următoarea lui piesă, intitulată „Șarpelo”.

„Dacă mă mai amenință vreodată în glumă sau nu, mă supăr eu, și eu nu m-am supărat niciodată pe nimeni”,  a mai transmis acesta.

Jador susține că în ciuda fizicului său de invidiat, el este cântăreț și exclude orice formă de contact fizic cu persoana în cauză. Artistul a mai dezvăluit faptul că cel ce l-a amenințat i-a luat de asemenea și foarte mulți bani.

 

Taguri: