Cine este șeful polițistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. Romanii, îngroziți de secția pe care o conduce

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 oct 2022, 02:45

Cine este seful politistului Constantin Popescu

O tara intreaga a ramas fara cuvinte dupa tregedia in care micuta Raisa in varsta de 11 ani a fost calcata pe trecerea de pietoni de catre un politist.

Seful politistului Constantin Popescu care a ucis-o pe trecerea de pietoni pe micuta Raisa, a fost implicat intr-un scandal rasunator dupa ce a sechestrat si torturat doi tineri. La vremea respectiva, 9 politisti au fost anchetati penal pentru privare de liberate, tortura si complicitate la tortura.

Citeste si: Ce a făcut polițistul în ziua în care spulberat-o pe trecerea de pietoni pe Raisa. Filmul zilei pas cu pas

Seful politistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, implicat intr-un scandal urias

Constantin Popescu, politistul care a accidentat-o mortal pe trecerea de pietoni pe Raisa lucreaza la sectia 5 de Politie, acolo unde seful lui este Gabriel Roman. Comisarul-sef a fost transferat de la o alta sectie dupa ce fost in mijlocul unui scandal urias in 2020.

Gabriel Roman era seful sectiei 16 din Bucuresti.

In timpul conducerii sale, 9 politisti au fost acuzati ca au torturat doi tineri care nu purtau masca pe strada. Totul a iesit la iveala in martie 2021.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unul dintre tineri au fost dus pe un teren viran la marginea sectorului 4 unde a fost batut cu bestialitate cu un obiect contondent pe tot corpul, apoi a fost abandonat pe un camp. Cel de-al doilea a fost sechestrat in sectia de politie si apoi lasat pe o strada din sectorul 5.

Cei doi tineri agresati de politisti au murit suspect din cauza consumului de droguri

Citeste si: Soțul Adelei, polițista care s-a împuscat în cap în toaleta unei gări, acuzat că își face imagine de pe urma soției decedate! Ce a publicat el pe contul de TikTok după tragedie

Tinerii au depus plangere impotriva politistilor, insa la putin timp, ambii au murit din cauza consumului de droguri. Cei 9 politisti au fost trimisi in judecata, iar comisarul-sef Gabriel Popescu Roman a fost transferat la sectia 5 unde a devenit seful politistului care a spulberat-o pe Raisa pe trecerea de pietoni.