Cine este Selina, femeia cu care Victor Slav se iubește de aproape 2 ani? Detaliile au ieșit la iveală

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 29 iul 2022, 15:30

Victor Slav și-a găsit liniștea în brațele unei blondine focoase, cu care se iubește de aproape doi ani. Prezentatorul Tv este foarte rezervat în ceea ce privește viața lui amoroasă, astfel se cunosc puține detalii despre femeia cu care se află într-o relație. Cine este Selina?

După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a început un nou capitol din viața lui, nu singur, ci alături de o femeie de care s-a îndrăgostit nebunește. Fostul prezentator Tv este foarte rezervat când vine vorba de viața personală, dovadă fiind chiar relația pe care o are cu focoasa blondină de aproape 2 ani.

Cine este Selina, femeia cu care se iubește Victor Slav

Noua iubită a lui Victor Slav preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și nu vrea să devină cunoscută în showbiz, așa cum a mărturisit și partenerul ei. Cu toate acestea, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani.

Victor Slav a cunoscut-o pe blondină într-un local de fițe din Capitală, acolo unde Selina este hostess.

Se pare că a fost dragoste la prima vedere, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, ba chiar prezentatorul Tv a prezentat-o familiei lui.

Victor Slav și Selina, apariție incendiară 

După eșecurile pe care le-a avut pe plan sentimental, Victor Slav a decis să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, însă de fiecare dată a confirmat că este într-o relație și că inima lui aparține frumoasei blondine.

Nici în mediul online cei doi nu se afișează prea mult, drept dovadă sunt pozele cu ei care lipsesc cu desăvârșire de pe conturile lor de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme grave de sănătate. Vedeta este disperată: "Nu știu ce să mai fac. Din păcate..."

Prima apariție a celor doi pe rețelele de socializare a fost de revelion când Victor a postat prima imagine cu Selina, însă de atunci niciunul dintre ei nu a mai postat nimic, semn că vor să-și țină relația amoroasă departe de ochii curioșilor.

La un moment dat, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a confirmat că are o relație cu Selina, însă nu a oferit prea multe detalii, dorind să-și trăiească povestea de dragoste în liniște.

”Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a declarat Victor Slav în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.