Cine este Sevda Çağlayan din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cu ce actor celebru este căsătorită Nazan Kesal în viața reală!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 feb 2022, 16:07
video Foto(6)

Nazan Kesal este considerată o figura emblematică a cinematografiei din Turcia! Frumoasa actriță este o femeie fericită și împlinită în viața reală!

Cu o experiență în actorie de peste douăzeci de ani, Nazan Kesal, care a dat viata personajului Sevda in serialul Ma numesc Zuleyha, se numără printre cele mai în vogă actrițe ale generației de aur din Turcia. Aceasta a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile și marile ecrane în țară să natală, datorită talentului ei desăvârșit și a unei frumuseți naturale uluitoare, ce a frânt multe inimi de-a lungul timpului.

Însă numai un singur bărbat a reușit să ajungă la inima superbei actrițe, celebrul Ercan Kesal, actorul care i-a devenit și soț în în urmă cu 17 ani.

Cine este Sevda Çağlayan din serialul Mă numesc Zuleyha?

Nazan Kesal s-a născut în anul 1969, în orașul Manisa, acolo unde a absolvit școala primară și liceală. Ulterior aceasta a absolvit studiile superioare la Universitatea Izmir Dokuz Eylul, unde a studiat Facultatea de Arte Plastice, secția Actorie în 1991.

După încheierea studiilor, Nazan Kesal s-a stabilit în Istanbul, unde a început să joace teatru pe scenă Teatrului de Stat. Între 1996 și 2004, a lucrat că actor și regizor la Direcția Generală a Teatrelor de Stat din Diyarbakir. Numită la Teatrul de Stat din Bursă la începutul anului 2004, artista a lucrat și în ansambluri private precum Teatrul Ankara Sanatevi, Teatrul Oglindă, Teatrul Istanbul, Centrul de Artă Diyarbakir.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Peste ani acesta a obținut și diplomă de Master în cinema și televiziune al Universității Beykent. În anul 1992 a jucat primul ei rol într-un film de cinema, iar un an mai târziu, aceasta a jucat și în primul serial turcesc. În anul 2020, Nazan Kesal a fost cooptată să joace în sezonul al treilea al serialului Mă numesc Zuleyha, în rolul Sevda, care i-a adus cel mai recent succes în carieră.

Dincolo de platourile de filmare, celebra Nazan Kasal și-a întâlnit marea iubire tot în breasla sa. Celebrul actor Ercan Kesal, în vârstă de 62 de ani, este cel care i-a cucerit inima frumoasei actrițe și care i-a devenit soț în anul 2005 și au împreună un fiu adorabil, în vârstă de 16 ani.

Citeste si: Când poți urmări serialul Mă numesc Zuleyha la Kanal D! Iată zilele și ora de difuzare ale episoadelor din noul sezon ce va incepe pe 2 februarie!