Cine este și cât de frumoasă este Cristina, soția lui Nicu Paleru. Câți copii au aceștia

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 iun 2024, 12:28

Între Nicu Paleru și Cristina a fost dragoste la prima vedere

Sursa: Facebook Nicu Paleru Oficial

Nicu Paleru are o carieră de succes în industria muzicală de petrecere, însă o parte din acest succes nu ar fi putut fi obținut fără susținerea soției sale.

Nicu Paleru este cunoscut pentru talentul său artistic, iar deși viața acestuia este adesea în lumina reflectoarelor, în spatele artistului se află susținătoarea sa, Cristina. Cristina este soția lui Nicu Paleru, iar aceasta a fost alături de artist în momentele în care era pe culmile succesului, dar și când greutățile îl doborau. Iată cine este Cristina și câți copii au cei doi împreună.

Cine este Cristina, soția lui Nicu Paleru

Nicu Paleru este un nume cu renume în România, fiind asociat artistului cu cele mai frumoase melodii de petrecere. Deși cariera artistului este una incredibilă, Nicu Paleru alege să își țină familia departe de ochii curioșilor, motiv pentru care multe persoane nu știu cine este femeia ce i-a schimbat viața lui Nicu Paleru, Cristina. 

Cristina Maria Paleru are 39 de ani, iar deși este mai tânără cu 11 ani față de artistul de muzică populară, diferența de vârstă nu le-a creat niciodată probleme celor doi.

Povestea lor de dragoste a început în anul 2011, atunci când Nicu Paleru și Cristina Maria s-au cunoscut într-un restaurant românesc din New York. În acea perioadă, Nicu Paleru era încă într-o relație cu fosta lui soție, Gabriela, dar a decis să divorțeze pentru a trăi alături de sufletul său pereche.

Citește și: Imagini IN PREMIERA de la botezul micutei Anais Nicole, fetita lui Nicu Paleru VIDEO

Între Nicu Paleru și Cristina Maria a fost dragoste la prima vedere, iar relația de dragoste dintre cei doi s-a dezvoltat foarte rapid, deoarece după 9 luni de la momentul în care s-au cunoscut, cei doi au decis să se căsătorească, iar la câteva luni după ce și-au unit destinele, Cristina a aflat că este însărcinată cu primul lor copil, o fetiță căreia i-au pus numele Anais Nicole

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram. Noi, dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul. Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo nouă luni de zile şi ne-am căsătorit.

În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată.”,  a declarat Nicu Paleru, potrivit kfetele.ro.

Deși Cristina nu avea nicio legătură cu industria muzicală din care face parte soțul ei, aceasta a ajuns să îi fie impresară artistului, învățând toate secretele acestei meserii. 

Câți copii au Cristina și Nicu Paleru?

În anul 2012, atunci când avea 39 de ani, Nicu Paleru a devenit tată pentru prima dată, iar acum este mândru să fie tatăl unei fete superbe, Anais Nicole, ce are

aproape 12 ani. Nicu Paleru și Cristina și-au dorit ca Anais să nu fie singură la părinți, însă la 5 ani de la nașterea fetei, cei doi au primit o veste devastatoare.

Cristina rămăsese însărcinată, însă la scurt timp, atunci când sarcina era la început, mai exact în a doua lună, aceasta a aflat că a pierdut sarcină, veste ce le-a adus celor doi o mare dezamăgire și tristețe în viață, dorindu-și să își mărească familia. 

“Trebuia să fie o veste de bucurie. Voiam să îmi strig cumva bucuria. E cea mai mare bucurie posibilă. Îmi doresc cât mai mulţi copii. Asta e esenţa vieţii. Pur şi simplu, aşa a vrut Dumnezeu. Era început de sarcină. Avea cam două luni. Cristina e foarte afectată. A rămas marcată. Doamne ajută să rămână iar. S-a oprit din evoluţie. Ea e un pic mai slăbită acum. A fost foarte afectată. Lucrurile astea o trag înapoi. Eu încerc să o susţin, să nu o deranjez foarte tare”, a spus Nicu Paleru.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?