Cine este și câți ani are Abbas din serialul Promisiunea! Celebrul actor Selim Bayraktar a recurs la o schimbare uluitoare de look

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 nov 2023, 14:52
video Foto(4)

Abbas din serialul Promisiunea, transformare radicală de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent renumitul actor Selim Bayraktar, pe care publicul din România l-a cunoscut în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii!

Selim Bayraktar are 48 de ani și își surprinde în continuare fanii cu noi apariții de senzație în proiecte de excepție. În cele două decenii de carieră strălucită, carismaticul actor a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nemărginită pentru profesie, în multe producții de mare succes. Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul actor Selim Bayraktar încă din anul 2013, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a jucat rolul eunucului Sumbul, apoi în anul 2017 a revenit pe micile ecrane în producția Steaua sufletului, în care a dat viață personajului Zekkar și

în curând acesta va putea fi urmărit din nou în serialul Promisiunea, care va începe din 13 noiembrie la Kanal D și în care va interpreta rolul Abbas

Abbas din serialul Promisiunea, transformare radicală de look, după încheierea filmărilor

Selim Bayraktar s-a născut în anul 1975, în orașul Kirkuk, din Irak, într-o familie modestă. O întâmplare neașteptată a făcut că el și familia lui să se mute în Istanbul.

Pe vremea când Selim era un adolescent, școală la care el studia a fost vizitată de Saddam Hussein, care l-a remarcat pe micul Selim și i-a propus să se înroleze în armata Irakului. Însă familia lui a hotărât brusc să plece în Turcia, pentru a evita că fiul lor să fie înrolat.

După absolvirea liceului, Selim Bayraktar a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Hacettepe, pe care a încheiat-o în anul 2000.

În anul 2006, actorul a debutat pe platourile de filmare ale producției Kopru, însă primul mare succes a venit abia cinci ani mai târziu, mai exact în 2011, când a fost cooptat în distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a jucat rolul Sümbül. Deși inițial nu a vrut să accepte să joace rolul de eunuc pentru a nu atrage antipatia publicului, treptat s-a bucurat enorm că a făcut acea alegere deoarece i-a adus cea mai mare reușită din cariera lui de până atunci.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Actorul Selim Bayraktar, eunucul "Sumbul" din Suleyman Magnificul, are o viață de film!

Dincolo de cariera fulminantă, Selim Bayraktar se consideră în prezent un bărbat fericit și împliniți și pe plan personal, deoarece anul acesta s-a căsătorit cu aleasă inimii sale, superba actriță Emel Karaköse (39 de ani) și au o căsnicie reușită.
De curând, celebrul actor a publicat câteva imagini de senzație, în care și-a făcut apariția cu un look schimbat. Îndrăgitul Selim Bayraktar are în prezent părul lung, grizonat și barbă mai lungă, având un aspect nomad.

Se pare că îndrăgitul actor a ajuns să arate astfel pentru că așa i s-a impus la cel mai recent rol jucat în serialul istoric Destan.

Citește și: Nuntă fastuoasă în Istanbul! Celebrul actor Selim Bayraktar, care a jucat rolul eunucului Sümbül, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, s-a căsătorit cu femeia vieții sale