Cine este și câți ani are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iul 2024, 17:13

Açelya Devrim Yılhan, actrița care a dat viață personajului Hasibe, mama lui Han din producția Vinovați de iubire, apariție de senzație de pe vremea în care a debutat pe platourile de filmare!

Serialul Vinovați de iubire a surprins și a emoționat telespectatorii încă de la primele episoade difuzate și continuă să aducă pe micile ecrane noi și impresionante lecții de viață, de miercuri până vineri de la ora 22:30, la Kanal D. Îndrăgita producție a fascinat publicul și datorită distribuției de excepție din care fac parte actori celebri și apreciați în Turcia și în străînătate, printre care se numără și talentata actriță Açelya Devrim Yılhan, care a interpretat rolul diabolicei Hasibe.

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire

Açelya Devrim Yılhan s-a născut în anul 1985, în Ankara, într-o familie înstărită. Tatăl ei este colonel în rezervă iar mama casnică și i-au oferit o educație exemplară și strictă, care a ajutat-o pe Açelya să devină femeia puternică de astăzi.

Citește și: Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, schimbare spectaculoasă de look, la scurtă vreme de la naștere! Iată cum arată în prezent frumoasa mămică

După absolvirea studiilor liceale în anul 2003, Açelya Devrim Yılhan a hotărât să se înscrie la Facultatea de Matematică, din cadrul Universității Atilim, însă după câteva luni s-a transferat, în anul 2006 la Facultatea de Teatru, a Universității Bilkent pe care a absolvit-o cu succes în anul 2010, când a devenit o actriță cu drepturi depline.

Açelya Devrim Yılhan, apariție de senzație de pe vremea în care a debutat pe platourile de filmare

Açelya Devrim Yılhan a debutat în anul 2009 pe platourile de filmare ale serialului Unutma Beni, în care a jucat un prim rol episodic, care a însemnat primul pas către carieră de succes de astăzi și care i-a deschis drumul către noi oportunități profesionale. De-a lungul celor aproape cincisprezece ani de activitate tânăra actrița a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă în multe producții de amploare în care a jucat.

Citește și: INTERVIU: Farah Zeynep Abdullah, despre serialul "Vinovati de iubire". Ce spune actrița despre İnci, personajul pe care îl interpretează: "Nu avem multe în comun..."

Publicul din România a cunoscut-o recent în distribuția serialului Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Hasibe, mama a patru frați cărora le-a distrus viața și i-a traumatizat teribil în copilărie.

 

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.