Cine este și câți ani are actrița Evrim Alasya, care va da viață personajului Meliha în noul serial turcesc Destăinuiri! Iată ce voce superbă are celebra actriță!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 dec 2023, 05:30
Foto(5)

Vă mai amintiți de talentata Evrim Alasya din serialul Güneş, difuzat la Kanal D, în anul 2016? Iată cum arăta atunci celebra actriță!

Evrim Alasya are 43 de ani și se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale Turciei. De-a lungul celor două decenii de carieră strălucită, carismatica actriță a fascinat publicul cu rolurile sale magistral interpretate în numeroase piese de teatru pe marile scene, dar și în seriale și filme artistice de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate vedete ale Turciei.

Cine este și câți ani are actrița Evrim Alasya, care va da viață personajului Meliha în noul serial turcesc Destăinuiri

Evrim Alasya s-a născut în anul 1979, în orașul Izmir, într-o familie înstărită. Părinții săi i-au oferit o educație de seama ei și fratelui ei mai mic și i-au sprijinit în tot ceea ce și-au propus să realizeze de-a lungul anilor. Frumoasa Evrim și-a descoperit încă din adolescență pasiunea pentru actorie și muzică, iar la vârsta majoratului, după absolvirea liceului, această a decis să se orienteze către Facultatea de Teatru și Film în

cadrul Universității Dokuz Eylul.

Citește și: “Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevarate, un serial despre traumă și speranță, PREMIERA astăzi, la Kanal D!

În anul 1999, după încheierea facultății, tânăra actriță a debutat pe scena Teatrului pentru Copii Pınar din Istanbul, acolo unde a continuat să joace o perioada, iar apoi a ajuns să fie cooptată și de alte teatre importante și să devină din ce în ce mai cunoscută și apreciată pentru talentul ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Evrim Alasya a debutat și pe platourile de filmare cu un rol secundar, în anul 2005, în distribuția serialului Ihlamurlar Altında, iar apoi a jucat în multe producții de amploare care i-au adus mari reușite pe plan profesional. Publicul din România a cunoscut-o pe superba actrița încă din anul 2014 când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Sultanei Hafsa, iar apoi a revenit în serialul Gunes, în care a jucat rolul

principal care a reprezentat un mare succes, iar începând din seară această telespectatorii o vor putea urmări în producția Destăinuiri, în rolul Meliha.

Dincolo de marea ei pasiune pentru actorie, Evrim Alasya nu a abandonat nici muzică, un alt domeniu de suflet, însă nu a ajuns să cânte la nivel de performanță. Ori de câte ori are ocazia, îndrăgită actrița fredonează diverse melodii și este apreciată de fanii săi, pentru vocea superbă.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Destăinuiri, care va începe din 3 martie la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatică inspirată din realitate!