Cine este și câți ani are Ahmet Mümtaz Taylan, actorul care l-a înlocuit pe Settar Tanrıöğen, în rolul Abdullah din serialul „O dragoste”! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2024, 13:18

Ahmet Mümtaz Taylan, actorul care joacă rolul Abdullah în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprins renumitul actor alături de familia sa!

Ahmet Mümtaz Taylan face parte din generația de aur a actorilor din Turcia. În cei aproape patruzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, actorul a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nemărginită pentru domeniul ales. Cel mai recent proiect din care a făcut parte renumitul actor este serialul O dragoste, în care a fost cooptat brusc, pentru a-l înlocui pe colegul sau de breaslă, Settar Tanrıöğen, în rolul Abdullah, după ce acesta din urmă a fost nevoit să se retragă din cauza unei probleme grave de sănătate.

Cine este și câți ani are Ahmet Mümtaz Taylan

Ahmet Mümtaz Taylan s-a născut pe 12 septembrie 1965 în Ankara, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație exemplară și a fost îndrumat să studieze și să își clădească o carieră de viitor. După absolvirea studiilor primare și liceale, Ahmet Mümtaz Taylan a fost admis la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Hacettepe, din Ankara, pe care a încheiat-o cu succes în anul 1989.

La scurtă vreme după absolvirea facultății, Ahmet a debutat pe scena Teatrului de Stat Diyarbakır, unde a jucat între anii 1989-1993. De-a lungul anilor, acesta a fost director artistic asistent, director artistic și consultant director general al teatrului. Iar în prezent ocupă și titlul de fondator și președinte al Asociației Artiștilor de Teatru de Stat (DEȚİS).

Citește și: Settar Tanrıöğen, care dă viață personajului Abdullah în noul serial „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebrul actor în urmă treizeci de ani, la început de carieră

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

În anul 2001, Ahmet Mümtaz Taylan a debutat pe platourile de filmare ale filmului Yaşamak Bu Değîl, cu un rol secundar, care nu numai că i-a deschis calea către noi proiecte, dar i-a adus și un prim pas spre carieră de succes din prezent.

Ahmet Mümtaz Taylan, actorul care joacă rolul Abdullah în serialul „O dragoste”, apariție de senzație alături de familia sa

Ahmet Mümtaz Taylan a jucat în zeci de filme artistice și seriale de televiziune de excepție, roluri magistral interpretate, care i-au adus mari reușite pe plan profesional și notorietate.

Unul dintre cele mai recente roluri jucate de Ahmet a fost cel din producția O dragoste, în care a fost cooptat brusc, după ce a acceptat să îl înlocuiască pe colegul lui de breaslă Settar Tanrıöğen, care s-a îmbolnăvit și a fost nevoit să se retragă din distribuție.

Citește și: BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România! “Dincolo de diferențe, există empatia și puterea iubirii”

Dincolo de carieră fulminantă, celebrul actor este un bărbat împlinit și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă și unită. Deși prima căsnicie a eșuat după doar cinci ani, Ahmet și-a întâlnit apoi iubirea vieții sale, alături de care a format o familie frumoasă și unită, alături de fiica lui din prima căsătorie. Celebrul actor a publicat pe contul lui de Instagram o imagine de senzație, în care și-a făcut apariția alături de membrii familiei sale.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?