Cine este și câți ani are Ahu Yağtu, celebra actriță care interpretează rolul Suzan în noul serialul turcesc Totul pentru familia mea! Telespectatorii o cunosc din producția Furtuna pe Bosfor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2022, 22:24
Foto(5)

Un nou serial turcesc va fi difuzat la Kanal D, din 14 noiembrie 2022. Iată cine este Ahu Yağtu, actrița care dă viață personajului Suzan, în serialul Totul pentru familia mea.

Noul serial turcesc Totul pentru familia mea, care va avea premiera pe 14 noiembrie 2022 și va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, va aduce în atenția publicului nu numai o poveste impresionantă de viață, ci și o distribuție de excepție, formată din actori cunoscuți deja și în România din alte producții în care au mai jucat. Printre actorii de renume se numără și frumoasa și talentata actriță Ahu Yağtu, pe care publicul a cunoscut-o încă din anul 2010, în producția Dragoste și pedeapsă, în care a jucat rolul Pelin, apoi carismatica Ahu a

revenit la Kanal D în producția Furtună pe Bosfor, în rolul Candan și în curând aceasta va încânta telespectatorii cu rolul Suzan din serialul Totul pentru familia mea. 

Cine este și câți ani are Ahu Yağtu, celebra actriță care interpretează rolul Suzan în serialul turcesc Totul pentru familia mea

Ahu Yağtu s-a născut în anul 1978, în orașul Izmir, însă și-a petrecut copilăria în Karşıyaka, după despărțirea părinților săi.

Peste ani, Ahu a absolvit liceul de arte, iar la vârstă de 14 ani s-a mutat în Istanbul, deoarece hotărâse să devină model. Astfel, destinul i-a croit calea către modeling, iar în anul 1993 a început să defileze pe podium și treptat aceasta a devenit un model renumit. Pentru că își dorise încă din adolescență să ajungă actrița, însă soarta a purtat-o către o carieră în modeling, Ahu Yağtu s-a ambiționat și a urmat și cursurile unei școli private de teatru pentru a pătrunde și în tainele actoriei.

Citeste si: Când va fi difuzat primul episod din serialul turcesc, Totul pentru familia mea, la Kanal D! Iată când va începe noua producție, care va aduce în atenția publicului o poveste tulburătoare de viață!

Iar în anul 2001 superba Ahu a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, 90-60-90. Pentru că a dovedit un talent uluitor pe platourile de filmare, tânăra actrița a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în producții de excepție.

Cel mai recent proiect de televiziune a fost rolul magistral interpretat în serialul Totul pentru familia mea, în care Ahu Yağtu a dat viață personajului Suzan, în care a filmat din anul 2021 până în 2022 și care s-a dovedit a fi o mare reușită pentru cariera ei. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de viața profesională de mare succes, Ahu Yağtu nu a avut parte de aceleași reușite și pe plan personal, deoarece a trecut prin două căsnicii eșuate, însă de departe cea mai mare realizare a să este fiul ei, Kemal Yilmaz, în vârstă de 10 ani, pe care îl adoră și care a devenit centrul universului ei. 

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc, Totul pentru familia mea, care va începe din 14 noiembrie la Kanal D! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.