Cine este și câți ani are Aleyna Al, frumoasa adolescentă care joacă rolul Ece Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță la festivitatea de absolvire a liceului

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2024, 14:42

Aleyna Al, care dă viață personajului Ece Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”, o adevărată revelație a cinematografiei turcești! Deși este doar o adolescentă, aceasta a jucat deja în șapte producții de excepție și a dovedit un talent uluitor!

Kanal D va aduce pe micile ecrane un nou serial de succes, „Inimă rebelă”, care prezintă o poveste tulburătoare de viață pusă în scenă de actori renumiți și apreciați în Turcia, dar și tineri talentați și ambițioși aflați la început de drum în domeniul actoriei. Printre aceștia se numără și adolescenta Aleyna Al, care va juca rolul Ece Soysalan, fiica lui Neslihan Soysalan, ce va cuceri publicul încă de la primele episoade.

Cine este și câți ani are Aleyna Al, adolescență care joacă rolul Ece Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”

Aleyna Al s-a născut în anul 2006, în orașul Aydın-Nazilli, din Turcia, într-o familie înstărită, în sânul căreia a crescut și a primit o educație exemplară și sprijin material pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și construi o carieră de succes în domeniul actoriei, așa cum visase încă din copilărie.

Părinții săi i-au descoperit talentul nativ încă de la frageda vârstă de cinci ani, când au hotărât să o îndrume către diverse casting-uri organizate de marile case de producție din Istanbul, pentru că micuța lor fiica să își fructifice abilitățile uimitoare.

Citește și: Cine este actrița care dă viață personajului Şebnem Sualp, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul a cunoscut-o deja pe frumoasa Şebnem Hassanisoughi în producția „Patria mea ești tu”, în care a jucat rolul Eftalya

Aceasta a dovedit un talent uluitor și o inteligență sclipitoare și astfel a ajuns să fie selectată în primul ei proiect artistic, pe când avea doar șapte ani. În anul 2013, Aleyna Al a fost cooptată în distribuția filmului Şevkat Yerimdar, în care s-a adaptat rapid scenariului în ciuda gradului ridicat de dificultate pentru vârsta ei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Aleyna Al, care dă viață personajului Ece Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”, o adevărată revelație a cinematografiei turcești

Frumoasa Aleyna Al s-a îndrăgostit iremediabil de actorie încă de la primul rol jucat și apoi a continuat să participe la noi casting-uri pe care le-a câștigat detașat și astfel a jucat în noi producții de anvergură ce i-au adus succese și notorietate la nivel național și de câțiva ani a devenit cunoscută și în străinătate.

Cel mai recent serial in care a jucat tânăra Aleyna Al este „Inimă rebelă”, in care a dat viata personajului Ece, fiica lui Neslihan Soysalan. 

Citește și: Simay Barlas, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebra actriță în urmă zece ani, la începutul carierei sale

Cu toate că a cunoscut rapid gustul celebrității, Aleyna Al nu a renunțat nici la studii, ci a fost în continuare o elevă silitoare și exemplară.

Anul acesta, la finalul lunii mai, frumoasa adolescentă a absolvit Liceul Anatolian de Arte Plastice Mimar Sinan, spre încântarea și mândria părinților și profesorilor săi.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.