Cine este și câți ani are Ali Gelik din serialul “Tărâmuri nelegiuite”. Iată ce familie frumoasă are celebrul actor Necip Memili, dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2024, 00:04

Ali Gelik din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, un soț devotat și un tătic iubitor, dincolo de platourile de filmare! Ce familie frumoasă are renumitul actor Necip Memili! Iată cine este cea mai iubită femeie care i-a dăruit o fiică superbă!

Necip Memili are 43 de ani și face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai Turciei. În cele două decenii de activitate intensă pe platourile de filmare, actorul a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nebună pentru profesie, în multe producții de excepție. Unul dintre cele mai recente proiecte în care a jucat renumitul actor a fost serialul “Tărâmuri nelegiuite”, în care a dat viață personajului negativ Ali Gelik.

Însă publicul din România l-a cunoscut încă din anul 2014 în serialul Dila, iar apoi a revenit la Kanal D în anul 2017, când a jucat în producția Kosem.

Ali Gelik din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, un soț devotat și un tătic iubitor, dincolo de platourile de filmare

Necip Memili s-a născut în 1980, în orașul Adana, într-o familie modestă, care cu toate acestea i-a oferit o educație aleasă și pobilitatea a-și termina studiile.

Pentru că visase încă din adolescență să devină actor, la vârstă majoratului, Necip s-a înscris la Conservatorul de Stat al Universității Çukurova, la Facultatea de Actorie, pe care a absolvit-o cu succes, reușind să își vadă visul împlinit.

Citește și: Davut din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la cel mai recent festival de film din Turcia! Iată ce premiu important și-a adjudecat celebrul actor Uğur Güneş

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

În anul 2005, Necip Memili a debutat pe platourile de filmare ale serialului Beşinci Boyut, cu un rol secundar, care i-a adus primul pas către celebritate și către cariera de succes de astăzi și care i-a deschis calea spre noi oportunități. Unul dintre cele mai recente și mai reușite proiecte ale actorului Necip Memili a fost serialul “Tărâmuri nelegiuite”, în care acesta a interpretat rolul Ali Gelik, ce i-a adus mare succes, în ciuda faptului că

a fost un rol negativ.

Dincolo de platourile de filmare, celebrul Necip Memili este un bărbat la fel de fericit și împlinit deoarece are o familie frumoasă și unită. Îndrăgitul actor s-a căsătorit cu Didem Dayıcıoğlu, în anul 2020, iar un an mai târziu aceasta i-a dăruit o fetiță superbă, care le-a pecetluit căsnicia.

Citește și: Cine este și câți ani are Gülfem din serialul “Tărâmuri nelegiuite”! Cum arată renumita Esra Bilgiç fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță