Cine este și câți ani are, Ali İl, actorul care interpretează rolul Melih, soțul frumoasei Bahar, în serialul Infidelul! Iată cum arăta celebrul actor în urmă cu douăzeci de ani, la început de carieră!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 nov 2022, 16:34
video Foto(5)

Ali İl, actorul care joacă rolul Melih în serialul Infidelul, se numără printre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia.

Producția turcească Infidelul, difuzată în serile de vineri și sâmbătă, de la 20:00, la Kanal D, aduce în atenția publicului povestea impresionantă de viață a eroinei Asya, o femeie de succes pe plan profesional, însă care este supusă la grele încercări de destin. Situațiile palpitante și momentele emoționante sunt puse în scenă de actori celebri și apreciați în Turcia, dar și de actori tineri, aflați la început de carieră.

Printre actorii cu o vastă experiență se numără și Ali İl, care a dat viață personajului Melih, cel care a devenit soțul frumoasei Bahar.

Cine este și câți ani are, Ali İl, actorul care interpretează rolul Melih, soțul frumoasei Bahar, în serialul Infidelul

Ali İl s-a născut în anul 1981, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație aleasă și a crescut în spiritul tradițiilor turcești.

Peste ani, ambițiosul tânăr Ali a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru, în cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, unde a fost admis și așa a început drumul lui către carieră de succes de astăzi.

Citește și: Cine este și câți ani are Bahar din serialul Infidelul! Iată cum arăta celebra actriță Yeliz Kuvancı în urmă cu cinci ani! Fanii săi au fost uluiți de schimbarea radicală!

După absolvirea facultății, Ali a început a debutat în anul 2008, pe platourile de filmare ale producției Başka Semtin Çocukları, cu un rol secundar, care i-a adus primul pas către celebritatea mult dorită. Talentul dovedit l-a ajutat să fie apoi cooptat în multe producții de excepție de-a lungul anilor. În anul 2021, Ali İl a acceptat să joace în serialul Infidelul, în rolul polițistului Melih, care a devenit pe parcursul producției soțul superbei Bahar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Gonul din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de mama sa! Iată imaginea emoționantă publicată de celebra actriță Gözde Seda Altuner, pe contul ei de socializare!

Dincolo de cariera presărată cu multe succese, Ali İl nu este încă un bărbat împlinit și pe plan personal, deoarece încă nu și-a clădit propria familie, în ciuda faptului că are deja 41 de ani. Celebrul actor are o relație specială cu fanii săi din mediul online, unde obișnuiește să publice diverse imagini chiar și din trecutul lui. Ali a postat la un moment dat și o imagine de pe vremea în care avea 20 de ani și se află la început de carieră.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.