Cine este și câți ani are Alp Navruz, care interpretează rolul Serhat Demirkan în noul serial Promisiunea! Iată cum arăta chipeșul actor când a debutat, în urmă cu șapte ani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 nov 2023, 13:27
alp navruz Foto(5)

Alp Navruz, un actor desavarsit

Sursa: Instagram Alp Navruz

Serhat Demirkan din noul serial Promisiunea, unul dintre cei mai frumoși și talentați actori ai momentului în Turcia! Iată care este cea de-a doua mare pasiune a renumitului Alp Navruz și cum a fost surprins în afara platourilor de filmare!

Alp Navruz are 33 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane devenind din ce în ce mai cunoscut, iar în prezent se numără printre cei mai apreciați și admirați actori ai tinerei generații de actori din Turcia și continuă să facă furori cu noi proiecte de mare succes. Dincolo de actorie, carismaticul actor a devenit și un cunoscut model atât pe plan național cât și internațional și se bucură de mari reușite.

Însă tânărul Alp nu s-a oprit aici și s-a dedicat și sportului, o altă mare pasiune a lui încă din copilărie. Acesta practică box la nivel de amator și merge constant la antrenamente.

Serhat Demirkan din noul serial Promisiunea, unul dintre cei mai frumoși și talentați actori ai momentului în Turcia

Pe numele lui complet, Seyit Alp Navruz s-a născut în anul 1990, în Istanbul, într-o familie bogată, care i-a oferit o educație riguroasă și toate condițiile necesare pentru a-și realiza idealurile pe plan profesional.

În ciuda faptului că și-a dorit încă din perioada adolescenței să devină actor, după încheierea liceului, chipeșul tânăr a decis la îndemnul părinților să urmeze Facultatea de Limba și Literatură Turcă, în cadrul Universității Tehnice Yıldız, pe care a și absolvit-o cu succes. Alp a început să cocheteze și cu modelingul, însă asta nu l-a împiedicat să urmeze și câteva cursuri intensive de teatru în cadrul unei școli private de actorie.

În anul 2016, Alp Navruz a debutat pe platourile de filmare ale serialului Aşk Laftan Anlamaz, cu un rol episodic, iar apoi a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în noi proiecte de excepție. Unul dintre cele mai recente roluri jucate a fost cel din serialul Promisiunea, în care a dat viață personajului principal Serhat Demirkan, care i-a adus și un mare succes pe plan profesional atât la nivel național cât și internațional.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de cariera fulminantă în domeniul actoriei și al modelingului, Alp Navruz mai are o pasiune, pentru box, pe care îl practică încă din perioada adolescenței și merge constant la antrenamente, reușind totodată să se mențînă și în formă pentru ambele sale profesii.

Citește și: Ceren Yılmaz strălucește în "Promisiunea", serialul care are premiera pe 13 noiembrie, la Kanal D “Zümrüt este un personaj complex în care se vor regăsi multe tinere”