Cine este și câți ani are Alya din serialul Destăinuiri! Iată cum arată talentata Melisa Sözen în realitate! Cine este bărbatul de care este îndrăgostită celebra actriță

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2023, 01:07
Foto(5)

Melisa Sözen care a dat viață personajului Alya din serialul Destăinuiri se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale Turciei! Iată cine partenerul ei de viață și cum au fost surprinși împreună!

Melisa Sözen are doar 37 de ani însă a reușit să pătrundă în domeniul actoriei și să se afirme datorită talentului ei desăvârșit încă de la frageda vârstă de 12 ani, iar de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de platourile de filmare, urmându-și mărețul vis de a deveni o actriță celebra. În prezent, Melisa se numără printre cele mai apreciate și carismatice actrițe ale generației sale și continuă să încânte publicul cu noile sale apariții atât pe micile ecrane, cât și în cinematografie și pe platformele digitale.

Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2012, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar de curând a revenit la Kanal D în producția Destăinuiri, în care a dat viață personajului Alya, o tânără chinuită de traumele suferite în copilărie.

Cine este și câți ani are Alya din serialul Destăinuiri! Iată cum arată talentată Melisă Sözen în realitate

Melisa Sözen s-a născut în anul 1985, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia ea și fratele ei mai mic au primit o educație exemplară și au fost sprijiniți să studieze și să își urmeze visurile în privința profesiei alese. Pentru că părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie, Melisă a urmat peste ani în cadrul Liceului de Arte Plastice Pera, unde a învățat bazele actoriei, iar la vârsta majoratului, ambițioasă tânăra a decis să urmeze Facultatea de Teatru, în cadrul Universității din Istanbul.

Melisa Sözen a luat contact cu fascinantă lume a actoriei încă de la vârstă de 12 ani, când a jucat în serialul Baba Evi, iar apoi a continuat să participe la multe castinguri pe care le-a câștigat și a fost cooptată în distribuția multor seriale de televiziune și filme artistice.

Cel mai recent serial de televiziune în care a jucat a fost Destăinuiri, în care a dat viață personajului Alya, o tânără marcată profund de traumele copilăriei, în anul 2020, iar anul acesta a jucat rolul principal în serialul Biz Kimden Kaçıyorduk

Anne? (De cine fugim, mama?), pentru platforma Netflix, care deja se bucură de mare succes.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de platourile de filmare, Melisa Sözen nu a avut parte de aceleași mari reușite și pe plan personal. În anul 2013 s-a căsătorit cu actorul Alican Yücesoy, însă după doar câteva luni de la nuntă au divorțat.

De câțiva ani, celebra actrița trăiește o nouă poveste de iubire, alături de renumitul cântăreț turc, Harun Tekin (45 de ani). Cei doi au început să se afișeze împreună și în mediul online și par fericiți împreună.