Cine este și câți ani are avocatul Cüneyt din serialul Secrete de familie! Iată cine a fost soția carismaticului actor Hakan Dinçkol, până în anul 2016

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2023, 15:20
video Foto(4)

Avocatul Cüneyt din serialul Secrete de familie, tătic iubitor și devotat în viața reală! Chipeșul Hakan Dinçkol și soția lui au divorțat după 8 ani de mariaj însă actorul se implică permanent în creșterea și educația fiicei lor, Mayra!

Hakan Dinçkol are 41 de ani și este considerat deja unul dintre cei mai apreciați actori din generația lui. În cei opt ani de activitate pe platourile de filmare, carismaticul actor a dovedit un talent nativ și o mare pasiune și dăruire pentru profesie. Unul dintre cele mai recente roluri a fost cel din serialul Secrete de familie, în care a dat viață personajului Cüneyt, un avocat la început de carieră, ucenic al controversatului Yekta Tilmen.

Cine este și câți ani are avocatul Cüneyt din serialul Secrete de familie

Hakan Dinçkol s-a născut în anul 1981, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație exemplara și sprijin moral și material în tot ceea ce a realizat până în prezent. Încă din perioadă adolescenței, Hakan își dorea să devină într-o bună zi, un actor de succes.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care actorul Onur Durmaz a părăsit distribuția serialului Secrete de familie, în care a jucat rolul Engin Tilmen! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Soarta i-a surâs și după absolvirea liceului, ambițiosul tânăr s-a înscris la Facultatea de Predare a limbii turce, însă treptat a realizat faptul că nu va putea profesa în învățământ și s-a reorientat către domeniul actoriei, iar în anul 2015 a debutat pe platourile de filmare

ale serialului de televiziune Asla Vazgeçmem. Încă din timpul facultății, Hakan Dinçkol a participat la piese de teatru și reclame și vreme de zece ani a lucrat și că manager în industria de retail. Unul dintre rolurile jucat recent a fost cel din serialul Secrete de familie, in care a dat viata personajului Cüneyt.

Dincolo de carieră presărată cu succese, Hakan Dinçkol se declara un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, în ciuda faptului că în anul 2016 a divorțat de soția lui, Merve Erol, după opt ani de

căsnicie, deoarece actorul are o fetiță superbă pe care o adoră. După despărțire, Hakan îi plătește fetiței sale pensie alimentară și contribuie permanent la creșterea și educația ei, că un tătic devotat și protector.

Citește și: În această seară, într-un nou episod din “Secrete de familie”, Ceylin trece prin momente de coșmar, după ce este acuzată de crimă

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.