Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebra actrița Servet Pandur, în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2022, 22:08
video Foto(5)

Îndrăgita Servet Pandur face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe din generația sa.

Producția Aripi frânte a câștigat admirația publicului încă de la primele episoade difuzate la Kanal D. Cu o distribuție de excepție și o poveste impresionantă de viață, serialul se bucură de succes și în România. Îndrăgită producție a adus în prim plan actori turci talentați și apreciați printre care se numără și celebra Servet Pandur, care da viață personajului Azime.

Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte

Servet Pandur s-a născut în anul 1970 în Bergama, din Izmir, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc și peste ani au sprijinit-o să își îndeplinească marele vis de a deveni o actriță de succes.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

La vârsta majoratului, Servet Pandur s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Ankara, pe care a absolvit-o cu brio, reușind astfel să își îndeplinească marea dorința. Servet Pandur a început să lucreze încă din anul 1993 la Teatrul de Stat Diyarbakır și ulterior a ajuns să joace și pe scena Teatrului de Stat din Ankara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prima experiență pe platourile de filmare a avut-o în 1999, când a jucat în serialul Çarli, care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi. Și apoi au urmat alte câteva roluri importante în seriale și filme de excepție. În anul 2017 Servet Pandur a acceptat să joace în serialul Aripi frânte, în rolul Azime, care de asemenea a însemnat un mare succes pentru cariera ei.

Citeste si: Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.