Cine este și câți ani are Bahar din serialul Infidelul! Iată cum arăta celebra actriță Yeliz Kuvancı în urmă cu cinci ani! Fanii săi au fost uluiți de schimbarea radicală!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2022, 12:15
serialul infidelul Foto(4)

Yeliz Kuvancı, o actrita talentata si apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Yeliz Kuvancı

Superba Yeliz Kuvancı se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Cu o experiență în domeniul actoriei de peste zece ani, Yeliz Kuvancı a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul uriaș și cu frumusețea ei angelica. Pentru că și-a dorit încă din adolescență să devină o actrița renumită, Yeliz a studiat și a muncit mult pentru a-și îndeplini acest vis și în cele din urmă a reușit. În prezent fiind considerată una dintre cele mai apreciate actrițe din generația ei.

Publicul din România a cunoscut-o pe superba Yeliz in urma cu circa zece ani, cand a jucat in serialul Trădarea, in rolul İnci, iar de curând aceasta poate fi urmărită in producția Infidelul, de miercuri pana vineri, la Kanal D, de la ora 20:00.

Cine este și câți ani are Bahar din serialul Infidelul! Cum arăta celebra Yeliz Kuvancı în urmă cu cinci ani

Yeliz Kuvancı s-a născut în anul 1987, în Ankara, acolo unde a crescut și a studiat. Părinții ei i-au descoperit talentul actoricesc de la o vârstă fragedă și de atunci au decis să o sprijine pentru că fetița lor jucăușă să ajungă așa cum visa, o actrița de renume. Peste ani, Yeliz s-a înscris la Facultatea de Actorie în cadrul Universității Beykent, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2010, devenind astfel o actrița cu drepturi depline.

Citeste si: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, momente dificile pentru Asya

La scurt timp Yeliz a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, în producția Trădarea, în care deși a interpretat un rol secundar, tânăra actrița aflată la început de drum în carieră a reușit să-l ducă la capăt cu succes.

Talentul și seriozitatea dovedite în prima ei experiență pe platourile de filmare i-au adus rapid alte noi propuneri de a juca în producții de excepție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai recent rol jucat de Yeliz Kuvancı a fost cel din distribuția serialului Infidelul, în care această a dat viață personajului Bahar, o femeie ambițioasă și hotărâtă. Dincolo de activitatea profesională, Yeliz este la cei 35 de ani, o femeie la fel de curajoasă, ambițioasă, dar și foarte discretă atunci când vine vorba despre viață ei sentimentală.

Tânăra actriță obișnuiește să le împărtășească și fanilor ei din mediul virtual frânturi din activitățile sale de zi cu zi și mai mult decât atât nu ezită să își facă apariția cât mai

naturală, dovedind că este un om modest. Yeliz a publicat și câteva imagini în care apare cu înfățișarea pe care o avea în urmă cu cinci ani, atunci când avea părul negru și nu roșcat că în prezent, dar era la fel de frumoasă și de fermecătoare.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.