Cine este și câți ani are Berk Bakioğlu, actorul care joacă rolul Ayaz, în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum a fost surprins chipeșul actor în cea mai recentă vacanță

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2024, 15:42

Berk Bakioğlu, care joacă rolul Ayaz, în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe plajă! Iată cum a fost fotografiat carismaticul actor la bustul gol, spre uluirea fanelor sale!

Berk Bakioğlu are doar 25 de ani și cu toate acestea a reușit deja să cucerească inimile multor telespectatoare care au urmărit producțiile în care acesta a jucat până în prezent. În cei cinci ani de activitate pe platourile de filmare, tânărul actor a demonstrat un talent uluitor, o carisma aparte și o pasiune nebună pentru domeniul ales. Cel mai recent proiect în care a jucat carismaticul actor este serialul Totul pentru familia mea, în că acesta a dat viață personajului Ayaz, care l-a făcut cunoscut și în România.

Cine este și câți ani are Berk Bakioğlu, actorul care joacă rolul Ayaz, în serialul Totul pentru familia mea

Berk Bakioğlu s-a născut în anul 1999, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a crescut și a primit o educație exemplară. După absolvirea liceului, ambițiosul Berk a hotărât să își urmeze marele vis de a deveni actor și s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes și astfel a devenit actor cu drepturi depline.


În anul 2019, carismaticul Berk Bakioglu a debutat pe platourile de filmare ale serialului Sevdim Seni Bir Kere, în care a jucat rolul secundar Yağız. Filmările au durat un an, timp în care tânărul a dovedit un talent desăvârșit și o dăruire uluitoare pentru profesia aleasă.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care chipeșul actor Onur Seyit Yaran a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Doruk! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

La scurt timp acesta a fost cooptat în distribuția unui nou proiect intitulat Anneler, care de asemenea i-a adus un mare succes. În anul 2022, chipesul tânăr a fost selectat să joace și în serialul Hicran, care a însemnat o mare reușită pe plan profesional. În anul 2023, carismaticul actor a acceptat să joace un rol secundar în producția Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Ayaz, care de asemenea i-a adus un plus de notorietate și succes.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Berk Bakioğlu, apariție de senzație în cea mai recentă vacanță

Berk Bakioğlu se numără deja printre cei mai apreciați actori ai momentului din tânăra generație, în Turcia și își surprinde în continuare fanii cu aparițiile sale răvășitoare atât pe micile ecrane,

cât și în mediul online. Când nu se află pe platourile de filmare, chipesul actor este activ și în online, unde publică deseori imagini și clipuri de pomină, atât de la ședințele foto oficiale, cât și din arhivă personală.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, Suzan se află în fața unei hotărâri dificile

De curând, îndrăgitul actor a postat pe contul lui de Instagram, o imagine care a făcut furori în rândul fanelor sale deoarece și-a făcut apariția la bustul gol, pe o plajă și a atras multe comentarii pozitive din partea urmăritoarelor sale.