Cine este și câți ani are Berkay Akdemir, actorul care dă viață personajului Ibrahim în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta chipeșul actor când a debutat pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mar 2024, 23:10

Berkay Akdemir, in serialul O dragoste

Sursa: Captură KANAL D

Berkay Akdemir, actorul care da viață personajului Ibrahim în serialul „O dragoste”, transformare spectaculoasă! Iată cum arăta tânărul actor în urmă cu cinci ani!

Berkay Akdemir se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia. Chipeșul actor a încântat publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de amploare. Telespectatorii din România l-au cunoscut recent în distribuția serialului O dragoste, în care a dat viață personajului Ibrahim, cel care a devenit soțul sfioasei Nursema.

Berkay Akdemir, actorul care da viață personajului Ibrahim în serialul „O dragoste”, transformare spectaculoasă

Berkay Akdemir s-a născut în anul 1998, în Istanbul, într-o familie înstărită în sânul căreia a primit o educație exemplară, dar și suport material pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și construi o carieră strălucită în domeniul actoriei, așa cum visase încă din copilărie. După absolvirea liceului, Berakay s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Conservatorului Universității Haliç. La scurt timp după ce a încheiat facultatea, tânărul actor a debutat pe scena Teatrului de Stat din Izmir, unde a fost remarcat de o renumită casă de producție din Istanbul, care l-a cooptat în primul lui proiect de televiziune.

În anul 2022, Berkay a debutat pe platourile de filmare ale serialului Hakim, care i-a deschis calea către noi oportunități.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “O dragoste”! Cum va evolua povestea impresionantă de iubire dintre Doga și Fatih

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În același an, tânărul a acceptat să joace și în serialul Kuş Uçuşu, în anul 2023 Berkay Akdemir a fost cooptat în distribuția producției O dragoste, în care a interpretat rolul Ibrahim, care i-a adus un plus de notorietate, iar anul acesta chipeșul actor a fost selectat să joace în serialul Aldatmak.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care dă viață personajului Kivilcim din serialul „O dragoste”, alături de familia sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță în compania celor mai dragi persoane din viața sa

Dincolo de marea să pasiune pentru actorie, Berkay este un amator al sporturilor de apă pe care le practică pe toată durata sezonului cald. Iar când nu se află pe platourile de filmare, carismaticul actor este activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație din viața personală și din timpul vacanțelor sale.