Cine este și câți ani are Bertan Asllani, care dă viață personajului Yalın în serialul Tablou de familie! Iată cu cine s-a căsătorit chipeșul actor în urmă cu patru ani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2024, 21:00

Bertan Asllani, actorul care joacă rolul Yalın în serialul Tablou de familie, s-a căsătorit cu o frumoasă actriță în anul 2024! Iată ce pereche reușită formează cei doi îndrăgostiți!

Bertan Asllani se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia. În cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare, carismaticul actor a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nemărginită pentru domeniul ales, în multe producții de excepție, în care a jucat magistral roluri dificile. Dincolo de carieră fulminantă, tânărul actor este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece are o casnice reușită alături de o colegă de breaslă, încă din anul 2020.

Cine este și câți ani are Bertan Asllani

Bertan Asllani s-a născut în anul 1990, în Skopje, în Macedonia de Nord, într-o familie cu rădăcini turcești, în sânul căreia a primit o educație exemplară, dar și sprijin pentru a îndeplini marea dorința de a deveni actor și muzician. Bertan a fost interesat de muzică încă de la o vârstă fragedă, iar la 13 ani și-a înființat propriul studio și a început să compună.

Primul său album a fost lansat în 2003.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Bertan Asllani a devenit celebru pe rețelele de socializare cu piesele sale, a câștigat suficientă faimă după două albume și multe clipuri video în Macedonia și Albania, dar adevărata explozie s-a petrecut după ce s-a stabilit în Turcia, unde a fost rapid îndrăgit și apreciat de public.

În anul 2010 chipeșul Bertan Asllani s-a înscris la cursurile unei școli private de actorie pe care le-a absolvit cu succes, iar la scurtă vreme a fost cooptat în primul lui proiect de televiziune, în serialul Pis Yedili. Au urmat alte câteva roluri importante în producții de excepție.

Bertan Asllani, actorul care joacă rolul Yalın în serialul Tablou de familie, s-a căsătorit cu o renumită actriță în anul 2024

Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte celebrul Bertan Asllani a fost serialul Tablou de familie, în care a jucat rolul Yalın, care i-a adus de asemenea un succes răsunător pe plan profesional și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori din generația lui.

Citește și: Yiğit Kirazcı, protagonistul serialului “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor

Dincolo de carieră strălucită, Bertan Asllani este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece are o căsnicie reușită alături de aleasă inimii sale, renumită actrița Hazal Şenel, în vârstă de 32 de ani, pe care a cunoscut-o în urmă cu șase ani. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2024 și de atunci formează un cuplu fericit.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!