Cine este și câți ani are Bertan Asllani, chipeșul actor dă viață personajului Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Publicul din România l-a cunoscut recent în producția „Tablou de familie”, în rolul Yalin

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 sep 2024, 16:08

Bertan Asllani, actor din serialul Inima rebela

Sursa: Instagram Bertan Asllani

Kanal D aduce în atenția telespectatorilor un nou serial turcesc de excepție, „Inimă rebelă”! Din distribuția producției fac parte actori celebri, dar și tineri talentați printre care se numără și Bertan Asllani, care joacă rolul Alaz Soysalan!

Fanii serialelor turcești au noi motive de bucurie deoarece, Kanal D va aduce încă un serial turcesc de anvergură, „Inimă rebelă”, cu o distribuție remarcabilă alcătuită din actori renumiți și apreciați în Turcia, dar și tineri talentați și ambițioși. Printre aceștia se numără și chipeșul Bertan Asllani, care a reușit să cucerească publicul cu talentul, carisma și pasiunea lui pentru actorie.

Cine este și câți ani are Bertan Asllani

Bertan Asllani s-a născut în anul 1990, în Skopje, în Macedonia de Nord. Părinții săi, originari din Turcia, i-au oferit o educație exemplară și sprijin necondiționat pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actor și muzician peste ani. Pasionat de muzică, Bertan a îmbrățișat acest domeniu încă de la vârstă de 13 ani, iar după absolvirea liceului și-a deschis propriul studio și a început să compună melodii.

Acesta și-a lansat primul album în anul 2003 și s-a bucurat de mare succes.

Citește și: Cine este și câți ani are Bertan Asllani, care dă viață personajului Yalın în serialul Tablou de familie! Iată cu cine s-a căsătorit chipeșul actor în urmă cu patru ani

Carismaticul Bertan Asllani a devenit renumit pe rețelele de socializare cu piesele sale.

Tânărul a câștigat o mare faimă după două albume și multe clipuri video în Macedonia și Albania, însă adevărata explozie a celebrității s-a produs după ce s-a stabilit în Turcia, unde a fost rapid îndrăgit și apreciat de public. În anul 2010 chipeșul Bertan Asllani s-a înscris la cursurile unei școli private de actorie pe care a absolvit-o cu succes, iar la scurtă vreme a fost cooptat în primul lui proiect de televiziune, în serialul Pis Yedili, care i-a deschis drumul către carieră strălucită de astăzi în domeniul actoriei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Bertan Asllani, chipeșul actor dă viață personajului Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”

Producția „Inimă rebelă” aduce în atenția publicului din România o pleiadă de actori celebri și adulati în multe țări în care se difuzează seriale turcești, printre aceștia se numără Halit Özgür Sarı, care joacă rolul principal Yaman Ali, Simay Barlas, superba actrița care interpretează rolul central feminin Ruya, cărora li se va alătură Bertan Asllani, care dă viață personajului Alaz Soysalan.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”

Serialul prezintă povestea impresionantă de viață a lui Ali, răpit în copilărie și forțat să lucreze pentru bandă care l-a smuls din sânul familiei sale. După ani de suferință, acesta își schimbă numele în Yaman și reușește să evadeze, construindu-și o viață nouă alături de trei prieteni devotați. Împreună, aceștia formează o adevărată familie, gata sa înfrunte orice pericol.