Cine este și câți ani are Burak Sevinç, actorul care interpretează rolul medicului Deniz Saner în noul serial turcesc Destăinuiri! Iată care este cea de-a doua mare pasiune a chipeșului actor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 mar 2023, 18:07
Foto(6)

Burak Sevinç se numără printre cei mai talentați și frumoși actori ai momentului în Turcia! Iată cu ce actrița celebră a fost căsătorit chipeșul actor! Imagini rare de la nunta lor din anul 2015!

Noul serial Destăinuiri, care începe în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, va aduce în atenția publicului o serie de povești dramatice și emoționante, însă și o pleiadă de actori celebri și apreciați pentru talentul lor desăvârșit. Printre aceștia se numără și Burak Sevinç, unul dintre cei mai chipeși și talentați actori din tânăra generație în Turcia, care a dat viață personajului Deniz Saner, un medic de succes.

Cine este și câți ani are Burak Sevinç, actorul care interpretează rolul medicului Deniz Saner în noul serial turcesc Destăinuiri

Burak Sevinç s-a născut în anul 1985, în orașul Zonguldak, într-o familie de muzicieni renumiți în Turcia. Cum așchia nu sare departe de trunchi, chipesul Burak avea să moștenească talentul muzical și actoricesc de la părinții săi și să le calce mai târziu pe urme.

Talal său, celebrul cântăreț de oud, Özcan Sevinç, i-a insuflat lui Burak pasiunea pentru muzică încă din perioada copilărie și își dorea enorm să studieze în acest domeniu.

Citește și: Serialul ”Destăinuiri”, despre traumă și vindecare, are premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Însă după absolvirea liceului, ambițiosul tânăr Burak Sevinç a decis, la îndemnul părinților să studieze în cadrul Universității Tehnice Yıldız, pentru a avea o meserie stabilă pentru viitor.

În anul doi de facultate, Burak a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marea lui pasiune pentru muzică și atunci s-a reorientat către Facultatea de Muzică și Arte Spectacolului, pe care a absolvit-o cu succes. În timpul facultății tânărul a studiat pe rând multe instrumente precum: vioara, oud, qanun și chitară și a început să cânte la Zonguldak Art Music Association în 1997, acolo unde lucra și tatăl lui.
Iar ulterior a lucrat că muzician profesionist și în Orchestra Enbe, sub conducerea lui Behzat Gerçeker pentru o perioadă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2011, Burk Sevinç a fost cooptat prin intermediul unui casting în distribuția serialului Babam İçîn, care a însemnat primul pas către cariera de actor ce avea să îi aducă multe succese notabile peste ani.

Pentru că a dovedit un talent uluitor și o carisma aparte pe micile ecrane, tânărul Burk a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme artistice și treptat a devenit unul dintre cei mai apreciați actori din generația lui.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Destăinuiri! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatică inspirată din realitate!

În anul 2015, Burk Sevinç s-a căsătorit cu o frumoasă colegă de breaslă, Şirin Kılavuz, pe care o cunoscuse cu doar câțiva ani în urmă, iar căsnicia lor a durat până în anul 2021, când au decis să pună punct mariajului și să meargă pe drumuri separate.
După divorț, celebrul actor și cântăreț Burk Sevinç s-a dedicat trup și suflet celor două domenii de suflet, muzică și actoria și a lăsat pe plan secundar viața personală, însă continuă să fie adulat de publicul din Turcia și din străinătate. Cel mai recent proiect de televiziune care i-a adus un mare succes a fost serialul Destăinuiri, în care a jucat rolul medicului Deniz Saner.