Cine este și câți ani are Cagla Simsek, actrița care joacă rolul Ayşe în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arăta în urmă cu 15 ani, când a debutat pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 dec 2022, 12:25
Foto(5)

Cagla Simsek se numără astăzi printre cele mai talentate și carismatice actrițe din tânăra generație! Aceasta a fascinat publicul încă de la vârstă de 5 ani, când a debutat pe platourile de filmare.

Producția turcească Totul pentru familia mea, difuzată de luni până joi, la Kanal D, a cucerit publicul cu o poveste impresionantă de viață a patru frați orfani, dar și cu o distribuție de excepție, formată din mulți actori celebri și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără și tânăra Çağla Şimşek, care în ciuda faptului că are doar 20 de ani, se poate mândri cu 15 ani de experiență pe platourile de filmare, deoarece a debutat la vârstă de cinci ani și de atunci a început să evolueze spre culmile succesului.

Cine este și câți ani are Çağla Şimşek, actrița care joacă rolul Ayşe în noul serialul turcesc Totul pentru familia mea

Çağla Şimşek s-a născut în anul 2002, în Istanbul, unde a crescut și a primit o educație de seama din partea părinților săi, care i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc și au decis să o îndrume peste ani spre domeniul actoriei. Însă destinul avea să îi deschidă drumul spre această meserie micuței Çağla încă de la vârsta de patru ani, când părinții săi au acceptat că fiica lor să participe la castinguri pentru

diverse reclame. Astfel, Çağla Şimşek a pătruns în fascinantă lume a televiziunii, iar la vârstă de cinci ani a câștigat un casting pentru primul ei rol într-un serial.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer își riscă viața pentru mama sa! Aflați ce va întâmpla și ce turnură neașteptată vor lua lucrurile pentru cei patru frați!

În anul 2007, copila Çağla Şimşek a pășit pentru prima dată pe platourile de filmare și a jucat primul ei rol în producția Elveda Derken. Talentul ei uluitor i-au determinat pe marii producători de seriale turcești să o coopteze și în alte proiecte de amploare, cărora micuța actriță le-a făcut față cu brio. Între timp, tânăra a decis să studieze Facultatea de Sociologie, în cadrul Universității Arel, la îndemnul părinților ei, care și-au dorit că fiica lor să aibă o diplomă și în alt domeniu, decât cel în care profesează deja.

Ulterior, Cagla a declarat că va studia și în domeniul actoriei, pentru a deveni o actriță cu drepturi depline.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În anul 2021 Çağla Şimşek a jucat în serialul Totul pentru familia mea, în rolul Ayse, care de asemenea i-a adus mare succes în carieră.

Dincolo de platourile de filmare, Çağla Şimşek este o tânără la fel de ambițioasă și curajoasă și în viață reală. Această își adoră părinții, cărora le datorează tot ceea ce este astăzi. Actrița are o relație specială cu mama ei, pe care o consideră și cea mai bună prietenă.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins tânărul actor Yiğit Koçak, dincolo de platourile de filmare!