Cine este și câți ani are carismatica Elvan din serialul Fiica ambasadorului! Iata ce pasiune nebănuită are Hivda Zizan Alp

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2022, 16:31
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(4)

Hivda Zizan Alp, in rolul Elvan din serialul Fiica ambasadorului

Sursa: Captură KANAL D

Hivda Zizan Alp a devenit în ultimii ani una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Cu o ambiție de fier și un talent uriaș, Hivda Zizan Alp a reușit să își îndeplinească visul măreț de a deveni o actrița și o muziciană de succes. La doar 28 de ani, Hivda Zizan Alp a cucerit inimile telespectatorilor din Turcia și din străinătate, datorită rolurilor sale interpretate magistral în cadrul serialelor în care a fost cooptată până în prezent. Când nu se află pe platourile de filmare, Hivda își petrece ore în șir repetând la vioara, instrumentul pe care l-a studiat în timpul facultății și se pregătește pentru viitoarele concerte.

Publicul din Romania a cunoscut-o pe talentata actrita recent in distributia serialului Fiica ambasadorului, in care aceasta a jucat rolul Elvan. 

Citeste si: Motivul neașteptat pentru care Neslihan Atagul a refuzat rolul principal în cea mai noua producție TV din 2022. Milioane de fani așteptau cu sufletul la gura să o vadă din nou pe micul ecran

Cine este și câți ani are carismatica Elvan din serialul Fiica ambasadorului!

Hivda Zizan Alp s-a născut în anul 1993, în Istanbul, acolo unde a crescut și a studiat peste ani. La îndemnul părinților ei, tânăra Hivda a decis să studieze la vârstă majoratului mai întâi Facultatea de Muzică, secția vioara, în cadrul Conservatorului de Stat al Universității Mimar Sinan și ulterior a studiat și Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului Universității Haliç, devenind astfel conform pregătirii universitare, actrița și muziciană deopotrivă.

Citeste si: Ce se întâmplă cu serialul Fiica ambasadorului de la Kanal D! Care sunt noile zile și ore de difuzare!

Captivată de mirajul televiziunii încă din adolescență, Hivda Zizan Alp a visat să filmeze și în reclame, iar în timpul facultății a fost selectată să participe la realizarea câtorva spoturi publicitare și astfel a luat contact pentru prima dată cu platourile de filmare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

Rolul ei de debut pe micile ecrane a fost în anul 2013, în distribuția serialului Kaçak, un an mai târziu a jucat în producția Yeşil Deniz, apoi în anul 2015 a fost cooptată în serialul Mordkommision İstanbul. Însă rolul care i-a adus primul mare succes a fost cel jucat în serialul Fi, în anul 2017, care a fost difuzat pe platforma Netflix. Iar în anul 2019, Hivda Zizan Alp a acceptat propunerea inedită de a juca în serialul Fiica ambasadorului, în care a dat viață carismaticei Elvan, o tânăra hazlie, dar extrem de ambițioasă.

Dincolo de platourile de filmare, Hivda Zizan Alp este o femeie cu o carisma aparte, de o simplitate iesita din comun, în ciuda notorietății sale, care se dedică trup și suflet carierei sale în actorie și în muzică, reușind să îmbine cu brio ambele domenii dificile și frumoase în același timp.

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!