Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2023, 13:55
Foto(6)

Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea, face parte din categoria celor mai talentate și frumoase actrițe din tânăra generație! Iată cum arăta actrița Nazlı Çetin, înainte de a fi cooptată în distribuția îndrăgitei producții!

Nazlı Çetin are doar 22 de ani și cu toate acestea a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, cu frumusețea și talentul ei uluitor. Deși visa încă din copilărie să devin o actrița celebra, destinul i-a deschis mai întâi calea către modeling, pe care l-a practicat încă din liceu și care i-a adus mari reușite. În anul 2019 ambițioasă tânăra s-a numărat printre cele 11 finaliste ale concursului Miss Turcia, iar de atunci a început să se bucure din ce în ce mai mult de admirația și aprecierea publicului.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Leyla, sora rebelului Tolga, care a reușit să îl tempereze și să-l îmblânzească.

Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea

Nazlı Çetin s-a născut pe 29 aprilie 2000, în Istanbul, unde a crescut și a primit o educație exemplară din partea părinților săi, care au sprijinit-o mereu în tot ceea ce a realizat.

Deși și-a dorit enorm să devină o actrița celebra, după absolvirea liceului, tânăra s-a înscris la îndemnul părinților ei la Facultatea de Limba Engleză, din cadrul Universității Bahçeşehir, la care încă studiază. Încă din perioada liceului, frumoasă Nazli a început să cocheteze cu modelingul și a ajuns rapid pe marile podiumuri, mai ales după ce s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia din 2019.

Citește și: La mulți ani, Tolga! Iată câți ani a împlinit talentatul actor Berk Ali Çatal și ce mesaj uluitor i-a transmis Melis Minkari, colega lui de platou, Aybike, din serialul Totul pentru familia mea!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În timpul facultății, mai precis în anul 2020, frumoasă tânăra a câștigat și un prim casting important și a fost cooptată în distribuția serialul Șeref Sözü, iar în anul 2021, a jucat în producția Doctorul minune, că personaj episodic, iar în anul 2022, tânăra actrița s-a alăturat echipei de actori ai serialului Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Leyla, sora rebelului Tolga.

Nazli a dovedit în cele trei producții de excepție în care a jucat până în prezent, un talent desăvârșit, o carismă aparte și s-a bucurat de succes și de celebritate.

Citește și: Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial turcesc Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând de săptămâna viitoare!

Dincolo de platourile de filmare, Nazlı Çetin este o tânără destul de discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Însă cu toate acestea în urmă cu doi ani presa din Turcia a surprins-o pe frumoasa actrița la brațul carismaticului actor, Mehmet Yılmaz Ak (37 de ani), alături de care a trăit o poveste intensă de iubire, însă anul trecut, cei doi actori au decis să pună punct relației lor și să meargă pe drumuri separate.