Cine este și câți ani are Cihan din serialul Promisiunea! Celebrul İsmail Hacıoğlu a trecut prin două mariaje eșuate! Iată cu cine a fost căsătorit carismaticul actor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 dec 2023, 13:16
Foto(4)

Cihan din serialul Promisiunea, apariție de senzație alături de marea lui iubire! Iată cine a fost prima soție a renumitului actor İsmail Hacıoğlu!

İsmail Hacıoğlu se numără printre cei mai talentați și carismatici actori ai generației sale. Deși are doar 38 de ani, chipeșul actor a reușit să acumuleze aproape 23 de ani de carieră strălucită, mândrindu-se cu multe roluri jucate magistral în producții de excepție, care i-au adus notorietate și mari succese. Unul dintre cele mai recente roluri jucate de tânărul actor este cel din serialul Promisiunea, în care a dat viață personajului Cihan, care i-a adus încă o reușită notabilă pe plan profesional.

Cihan din serialul Promisiunea, apariție de senzație alături de prima lui mare iubire

İsmail Hacıoğlu s-a născut în anul 1985, în Istanbul, unde a crescut și a studiat. Tatăl lui, Memmet Hacıoğlu, originar din Bulgaria, este considerat unul dintre cei mai buni jucători ai echipei de fotbal Fenerbahçe și i-a insuflat lui Ismai pasiunea pentru fotbal.
Însă în perioada liceului, tânărul İsmail Hacıoğlu și-a descoperit și pasiunea pentru actorie și de atunci și-a dorit enorm să studieze în acest domeniu.

La vârsta majoratului, acesta s-a înscris mai întâi la cursurile de teatru ale Centrului de Artă Müjdat Gezen și apoi a fost admis și la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Mimar Sinan.

În anul 2000, İsmail Hacıoğlu a debutat pe platourile de filmare ale serialului de televiziune, Günaydın İstanbul Kardeş, cu un rol episodic. Treptat tânărul actor a dovedit un talent uluitor și a început să primească noi propuneri de a juca în proiecte de succes.

Unul dintre rolurile interpretate recent a fost cel din serialul Promisiunea, în care a întruchipat personajul Cihan

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc “Promisiunea”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un carusel de emoții și trăiri! Actorul Selim Bayraktar este cunoscut publicului din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dincolo de cariera strălucită, İsmail Hacıoğlu nu s-a bucurat de același succes și pe plan personal, deoarece a trecut prin două mariaje eșuate și în prezent este singur. În anul 2010 tânărul actor s-a căsătorit cu talentata actriță Vildan Atasever, însă după doar cinci de căsnicie aceștia au divorțat. Un an mai târziu, Ismail a cunoscut-o pe Duygu Kaya Kumarki, care la scurt timp i-a devenit soție și i-a dăruit o fiica, pe nume Yemin.

În ciuda faptului că deveniseră părinți, cei doi soți au decis în anul 2020 să pună punct mariajului lor.

Citește și: Zümrüt din serialul Promisiunea, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ceren Yilmaz, pe platourile de filmare

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.