Cine este și câți ani are Deniz Akbaş din serialul Promisiunea! Iată cine este fostul soț al celebrei actrițe Gökçe Eyüboğlu și de ce s-au despărțit după 14 ani de căsnicie

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 nov 2023, 13:44
Deniz din serialul Promisiunea Foto(5)

Gökçe Eyüboğlu, in rolul Deniz din serialul Promisiunea

Sursa: Captură KANAL D

Deniz Akbaş din serialul Promisiunea, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent renumita actriță Gökçe Eyüboğlu!

Gökçe Eyüboğlu are 40 de ani și continuă să urce în ierarhia celor mai apreciate actrițe din generația sa, surprinzându-și fanii cu noi roluri în seriale și filme de excepție. În cei 13 ani de carieră fulminantă, tânăra actriță a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei uluitor și a carismei sale deosebite. Unul dintre cele mai recente proiecte în care a jucat este serialul Promisiunea, în care a dat viață personajului Deniz Akbaş, fosta iubita a protagonistului Serhat.

Deniz Akbaş din serialul Promisiunea, schimbare radicală de look, după încheierea filmărilor

Gökçe Eyüboğlu s-a născut în anul 1983, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație de seamă, dar și sprijin necondiționat pentru a-și finaliza studiile. Deși visa încă din copilărie să devină o actriță cunoscută, la vârsta de 18 ani, după încheierea liceului, Gökçe s-a înscris, la îndemnul părinților ei, să urmeze Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică, în cadrul Universității din Istanbul.

În paralel, ambițioasa tânără a început să ia și lecții de teatru la Akademi 35.5 Sanat Evi, unde i-a avut îndrumători pe marii actori Vahide Percin și Altan Gordum.

În anul 2010, Gökçe Eyüboğlu a debutat pe platourile de filmare ale serialului Dragoste și pedeapsa, cu un rol episodic, iar apoi a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de excepție.

Între 2020 și 2021, talentată actrița a făcut parte din distribuția serialului Promisiunea, în care a jucat rolul Deniz, care de asemenea i-a adus succes in cariera.

Citește și: Câte episoade are serialul Promisiunea, fascinanta producție care deja a captivat telespectatorii cu o poveste impresionantă de viață

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Daca pe plan profesional, Gökçe Eyüboğlu s-a bucurat mereu de mari reușite, pe plan personal aceasta nu a avut parte de același succes, deoarece a trecut printr-un mariaj eșuat, iar in prezent este singura. In anul 2008, celebra actriță s-a căsătorit cu omul de afaceri Selçuk Öner, însă in 2022 cei doi au decis de comun acord sa pună punct căsniciei lor.

Când nu se află pe platourile de filmare, Gökçe Eyüboğlu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde publică imagini sau clipuri de senzație care fac deliciul urmăritorilor săi. De curând, renumită actrița a postat câteva poze în care și-a făcut apariția cu un look schimbat radical.

Citește și: Ülfet, mama sfioasei Zümrüt din serialul Promisiunea, apariție uluitoare în mediul online! Celebra actriță Hatice Aslan a publicat recent o imagine de senzație de pe vremea în care avea doar 20 de ani

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.