Cine este și câți ani are diabolicul Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, dincolo de platourile de filmare! Iată cum arăta celebrul actor Celil Nalçakan, în urmă cu aproape două decenii, la început de carieră!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 dec 2022, 23:30
Celil Nalçakan Foto(4)
Celil Nalçakan, un actor desăvârșit
Sursa: Captură KANAL D

Celil Nalçakan, care a dat viață personajului Akif Atakul în serialul Totul pentru familia mea, se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai generației sale în Turcia!

Serialul turcesc Totul pentru familia mea a avut premiera de curând la Kanal D, iar publicul a fost fascinat încă de la primele episoade difuzate. Producția a adus în prim plan povestea cutremurătoare de viață a patru frați rămași orfani mult prea devreme, a emoționat teribil telespectatorii, care vor putea urmări noi episoade din ce în ce mai captivante în fiecare săptămână, de luni până joi, de la ora 20:00.

Cel care a schimbat radical cursul vieții celor patru frați și le-a pricinuit mare durere, răpindu-le bucuria de a crește alături de părințiilor, este personajul negativ, Akif Atakul, un bogat om de afaceri, care este în stare să calce peste cadavre pentru a-și urmă scopul suprem.

Cine este și câți ani are diabolicul Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, dincolo de platourile de filmare

Celil Nalçakan s-a născut în anul 1978, în Sivas, Turcia, într-o familie modestă din punct de vedere financiar. Mama lui, profesoară, iar tatăl electrician, au făcut mari sacrificii pentru că fiul și fiica lor să urmeze studii de seama. Ca frate mai mare, Celil a avut mereu grijă de sora lui, Esranur, pe care a privit-o mereu că pe propria lui fiica și căreia i-a oferit sprijinul lui necondiționat de-a lungul anilor.

Citește și: Orhan, unchiul celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, un tătic devotat și un soț iubitor, în viața reală! Iată cine este superba actriță care i-a devenit soție, de curând, celebrului Cüneyt Mete!

În ciuda faptului că își dorea încă din copilărie să devină un actor renumit, peste ani, Celil a decis, la îndemnul părinților lui, să urmeze Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas, însă după absolvire a realizat că nu poate să renunțe la pasiunea lui pentru actorie

și atunci s-a reorientat către Facultatea de Teatru în cadrul aceleași universități pe care a încheiat-o cu succes. La scurt timp, ambițiosul Celil a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Sivas, acolo unde a și fost remarcat rapid pentru talentul lui deosebit de către mari case de producții din Turcia și a primit propuneri de a juca în seriale de televiziune.

Citește și: Cei patru frați din serialul "Totul pentru familia mea" primesc o nouă lovitură! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 2006, carismaticul actor Celil Nalçakân a debutat pe platourile de filmare ale serialului Sila, cu un rol secundar, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri în seriale și filme de succes, care i-au adus mari satisfacții pe plan profesional și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai Turciei. În anul 2021, Celil Nalçakan a acceptat să joace în serialul Totul pentru familia mea, în rolul Akif Atakul, care de asemenea i-a adus mare succes, chiar dacă a fost unul negativ.

Dincolo de profesie, Celil Nalçakan este un familist convins, chiar dacă nu și-a clădit încă propria familie, celebrul actor își adoră părinții și sora alături de care își petrece mult timp atunci când nu se află pe platourile de filmare. Celil are o relație specială cu sora lui, pe care încă o consideră o fetiță deși această este o femeie în toată firea în prezent

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.