Cine este și câți ani are Dilek, protagonista noului serial turcesc „Poveste din Anatolia”! Iată cum arată celebra actriță Gülsim Ali când nu se află pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 ian 2024, 17:27

Dilek serialul turcesc „Poveste din Anatolia”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță Gülsim Ali când nu se află în lumina reflectoarelor!

Serialul turcesc „Poveste din Anatolia”, care va debuta la Kanal D pe 22 ianuarie 2024, va aduce în atenția telespectatorilor o impresionantă poveste de iubire, pusă în scenă de actori renumiți, cunoscuți deja în toată lumea, dar și de tineri aflați la început de carieră, însă extrem de talentați și ambițioși. Rolul principal feminin va fi interpretat de frumoasa și celebra actriță Gülsim Ali, care va da viață personajului Dilek, o tânără pe cât de sensibilă pe atât de puternică și ambițioasă.

Protagonista Dilek din noul serial turcesc „Poveste din Anatolia”, apariție de senzație fără machiaj

Gülsim Ali s-a născut în anul 1995, în orașul Ruse, din Bulgaria. Părinții săi au origini turcești însă s-au stabilit în Bulgaria înainte ca fiica lor să vină pe lume, iar ulterior i-au oferit acesteia o educație de seamă și i-au insuflat respect și iubire atât pentru cultura bulgară, cât și pentru cea turcă.

La vârsta adolescenței, frumoasa Gülsim a început să cocheteze cu modelingul, iar la scurtă vreme această a fost selectată în competiția Super Model desfășurată în Bulgaria, care a reprezentat o rampă de lansare în showbiz.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc „P oveste din Anatolia”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un într-un periplu emoționant și palpitant

În anul 2012, Gülsim Ali a fost cooptată în distribuția serialului Son Yaz- Balkanlar 1912, unde a jucat alături de câteva nume sonore în Turcia, precum: Hazal Kaya, Furkan Palalı, Tuğçe Kazaz și Tardu Flordun. Deși avea doar 14 ani, Gülsim a dovedit un talent uluitor și s-a adaptat rapid scenariului destul de dificil. Au urmat alte câteva roluri secundare în producții de excepție, care i-au adus treptat celebritate și aprecierea publicului.

Unul dintre cele mai recente proiecte a fost serialul Poveste din Anatolia, în care a jucat cel de-al doilea rol principal din carieră ei de până acum. Tânăra actriță a jucat rolul Dilek și a cucerit din nou publicul cu interpretarea magistrala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Serialul “Poveste din Anatolia” va avea premiera pe 22 ianuarie, de la 20:00, la Kanal D

Dincolo de marea pasiune pentru actorie, Gülsim Ali este activă și în mediul online, acolo unde obișnuiește să publice imagini și clipuri atât din culisele proiectelor sale, cât și din viața de zi cu zi. Îndrăgita actriță nu s-a sfiit să posteze chiar și poze în care și-a făcut apariția fără machiaj, iar fanii ei au apreciat-o și mai mult pentru naturalețea și frumusețea ei uluitoare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.