Cine este și câți ani are Doğukan Güngör, cel care dă viață personajului principal Fatih în noul serial „O dragoste”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 feb 2024, 21:58
video Foto(4)

Fatih din noul serialul „O dragoste”, unul dintre cei mai talentați actori din tânăra generație în Turcia! Iată la ce schimbare de look a recurs de curând chipeșul Doğukan Güngör și ce reacții a stârnit în mediul online!

Doğukan Güngör are doar 27 de ani, dar cu toate acestea a reușit să încânte publicul cu talentul lui carisma lui încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe chipeșul actor în 2023, când a jucat în serialul Promisiunea, în care a dat viață personajului Hamit, iar în curând acesta va reveni la Kanal D, în distribuția producției O dragoste, care va începe pe 19 februarie, de la ora 20:00.

Fatih din noul serialul „O dragoste”, unul dintre cei mai talentați actori din tânăra generație în Turcia

Doğukan Güngör a venit pe lume în anul 1996, în Ankara, unde a crescut și a studiat, beneficiind de sprijinul necondiționat al părinților săi, care i-au oferit o educație exemplară. La vârstă majoratului, ambițiosul tânăr a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Beykent, din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes, reușind astfel să își vadă împlinit marele vis.

Citește și: "O dragoste", serialul care redă povestea reală a uneia dintre cele mai puternice familii din Turcia, din 19 februarie, la Kanal D

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Tânărul Doğukan Güngör a debutat în anul 2017, pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, unde a dovedit un talent uluitor încă de la primele roluri jucate. Și tot în același an, carismaticul actor și-a făcut debutul și pe platourile de filmare ale serialului Savaşçı, cu un prim rol secundar, care i-a adus primul pas spre carieră strălucită de astăzi. Cel mai recent rol jucat de Doğukan Güngör a fost cel din serialul O dragoste, în care a întruchipat personajul Fatih, care i-a adus cea mai mare reușită de până acum pe plan profesional și l-a propulsat printre cei mai

apreciați actori din tânăra generație din Turcia.

Când nu se află pe platourile de filmare, tânărul Doğukan Güngör este activ în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri video din viață personală. De curând, celebrul actor și-a surprins fanii cu o schimbare uluitoare de look.

Citește și: Sıla Türkoğlu, dezvăluiri despre personajul său din serialul "O dragoste", povestea care va cuceri publicul din România are premiera pe 19 februarie, la Kanal D, de la ora 20:00