Cine este si cati ani are Ela din serialul “Doctorul minune”? Iata cum a stralucit frumoasa actrita Yasemin Özilhan la nunta sa!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 15 sep 2021, 17:57
video Foto(7)

Yasemin Özilhan este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului din Turcia.

Yasemin Özilhan are 36 de ani si a debutat pe micile ecrane in anul 2002, pe cand avea doar 17 ani, dupa ce a castigat un casting important. In ciuda faptului ca nu a studiat actoria, destinul i-a pregatit un alt drum in cariera frumoasei Yasemin Özilhan si a devenit actrita in cele din urma, fascinata fiind de prima sa experienta pe platourile de filmare. Inca de la primele sale aparitii pe micile ecrane, Yasemin a cucerit publicul din Turcia si de peste hotare datorita talentului ei desavarsit si a frumusetii sale rapitoare.

Telespectatorii din Romania au cunoscut-o recent in distributia serialului Doctorul minune, in care joaca rolul medicului Ela.

Cine este si cati ani are Ela din serialul “Doctorul minune”?

Yasemin Özilhan s-a nascut in anul 1985, in Hamburg, Germania. Aceasta a crescut si a studiat primii ani de scoala in orasul natal alaturi de parintii sai. La varsta majoratului Yasemin s-a mutat impreuna cu familia sa in Turcia, stabilindu-se in Istanbul, acolo unde si-a continuat studiile.


Desi facuse o pasiune pentru actorie inca din copilarie, Yasemin Özilhan a decis peste ani sa se inscrie in cadrul Facultatii de Relații Publice al Universității Bilgi din Istanbul. Ulterior insa a realizat ca nu poate renunta definitiv la marele ei vis de a deveni actrita si a hotarat sa urmeze cursurile unei scoli private de actorie, la scurt timp dupa absolvirea facultatii.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In anul 2011 s-a căsătorit cu omul de afaceri İzzet Özilhan, alaturi de care si-a construit o frumoasa familie. La doar un an de la casatorie cei doi au devenit parintii a doua fetite superbe, Emine, nascută în 2012 și Ela, nascuta in anul 2013. In acea perioada acrita a decis sa renunte pentru un timp la cariera sa si sa se dedice strict familiei sale si cresterii celor doua fetite.


Insa in anul 2019 Yasemin Özilhan a acceptat cu bratele deschise propunerea si marea provocare de a juca in serialul Doctorul minune, in care a jucat rolul medicului Ela.

Citeste si: Recunoasteti micuta din imagine? Este una dintre cele mai carismatice actrite din distributia serialului "Doctorul minune"! Astazi este o femeie superba!

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.