Cine este și câți ani are, Emir din serialul Totul pentru familia mea? Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Enes Demirkapi când nu se află pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2023, 17:57
totul pentru familia mea Foto(6)

Enes Demirkapi, in serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Captură KANAL D

Vi-l mai amintiți pe chipeșul Enes Demirkapi din serialul Gülperi? Iată care este cea de-a doua mare pasiune a tânărului actor și cum a fost surprins dincolo de platourile de filmare!

Serialul turcesc Totul pentru familia mea a fascinat publicul din Turcia și din străinătate, încă de la difuzarea primelor episoade cu o poveste impresionantă de viață, dar și cu o distribuție de excepție, formată din actori consacrați și din tineri care sunt la început de carieră, însă extrem de talentați și ambițioși. Printre aceștia din urmă se numără și chipeșul Enes Demirkapi, care a jucat impecabil rolul secundar negativ Emir, alături de colegii săi.

Publicul din România l-a cunoscut pe tânărul actor încă din anul 2018, când a jucat rolul Gökhan, în producția Gülperi, în care de asemenea a încântat cu talentul lui desăvârșit.

Cine este și câți ani are, Emir din serialul Totul pentru familia mea

Enes Demirkapi s-a născut în anul 1997, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație aleasă și posibilitatea de a-și urmă visul măreț de a deveni actor.

După câțiva ani de la nașterea lui, părinții săi au decis să se mute în Izmir, din cauza slujbelor, astfel, micul Enes a studiat peste ani liceul profesional și tehnic din Izmir, iar apoi la vârsta majoratului, tânărul s-a înscris la Facultatea de Radio și Televiziune, din cadrul Universității de Stat din Izmir, pe care a absolvit-o cu succes, iar primul contact cu fascinanta lumea a televiziunii l-a avut la scurt timp, când a fost cooptat să filmeze câteva spoturi publicitare.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care tânărul Eren Ören a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kaan! A fost nevoit carismaticul actor să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

Deși s-a canalizat pe pregătirea intensă în domeniul actoriei, care l-a atras enorm, Enes Demirkapi nu a renunțat nici la cea de-a două mare pasiune, dansul și a continuat să se antreneze la sala de dans cu instructorul lui pe care l-a avut încă din copilărie.

Iar în anul 2017, ambițiosul tânăr a ajuns să filmeze pentru prima dată pe un platou profesionist, în videoclipul piesei Yolla, cântată de celebrul artist Tarkan, în care a făcut furori cu mișcările uluitoare de dans.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Iar în anul 2018, Enes Demirkapi avea să debuteze pe platourile de filmare ale serialului Gulperi, în care a jucat rolul Gokhan, alături de celebra actrița Nurgül Yeşilçay și de alți actori consacrați, de la care a avut multe de

învățat. Doi ani mai târziu, tânărul a fost cooptat în cel de-al doilea proiect de televiziune, în distribuția producției Masumlar Apartmanı, în care a filmat între anii 2020 și 2021, iar cel mai recent serial în care a jucat a fost Totul pentru familia mea, în anul 2022, în care a jucat rolul Emir, un tânăr rebel.

Citește și: Harika din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în cel mai recent rol! Iată cum arată talentata actriță Gözde Türker în uniformă militară, în cea mai dificilă producție din cariera sa!

Dincolo de cele două mari pasiuni ale sale, actoria și dansul, Enes Demirkapi a cochetă încă din perioada adolescenței și cu echitația, deoarece adoră caii și se simte minunat când se află în preajma inteligentelor animale.