Cine este și câți ani are Emir Özden, carismaticul actor care interpretează rolul Emre în serialul turcesc Aripi frânte! Iată ce pasiune nebănuită are tânărul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2022, 20:40
actori turci Foto(4)

Emir Ozden, o tânără speranță a cinematografiei din Turcia

Sursa: kimdir.tv

Iată cine este Emir Özden, tânărul  actor care interpretează rolul Emre în serialul turcesc „Aripi frânte”.

Motiv de mare bucurie pentru fanii serialelor turcești deoarece din 4 iulie 2022, la Kanal D va începe un nou serial de excepție. Producția Aripi frânte (cu titlul original Kanatsiz Kuslar) aduce în atenția telespectatorilor o poveste dramatică de viață, dar totodată și dovezi clare că atunci când există iubire și speranța, oamenii pot învinge orice obstacol. Serialul va fi difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00 și cu siguranță va captivă publicul încă de la primele episoade difuzate.

Noua producție de la Kanal D va aduce în prim plan actori de renume din Turcia, extrem de talentați și de carismatici. Aceștia vor interpreta magistral și vor crea personaje uluitoare care vor cuceri prin naturalețe și dezinvoltură.

Cine este și câți ani are Emir Özden, carismaticul actor care interpretează rolul Emre în serialul turcesc Aripi frânte

Emir Özden s-a născut în anul 1996 în Istanbul, într-o familie înstărită.

Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și l-au îndrumat pe Emir Özden către acest domeniu. Astfel, la vârsta majoratului, după ce a absolvit cu succes Liceul de Arte Frumoase Adıgüzel, din Istanbul, Emir a decis să își continue studiile la Facultatea de Actorie, în cadrul Universității Kadir Has, pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni un actor de renume internațional.

Emir Ozden a participat la un prim casting încă de la vârsta de 16 ani și astfel a reușit să ajungă pe platourile de filmare în serialul Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, care i-a adus primul pas către carieră de succes mult visată. Pentru talentatul Emir Ozden aveau să se deschidă alte și alte oportunități uluitoare și a fost cooptat în alte câteva proiecte importante. În prezent Emir se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație a Turciei și continuă să lucreze cu aceeași mare dăruire că la început.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe din 4 iulie, la Kanal D! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de marea lui pasiune pentru actorie, Emir Ozden mai are o pasiune nebănuită. Tânărul actor adoră să facă sport, mai exact acesta merge mult pe bicicletă în parc și îi îndeamnă mereu pe copii să se îndrepte și către un sport deoarece mișcarea aduce sănătate organismului uman.

Citeste si: Cine este și câți ani are Melis Tüzüngüç, actrița care interpretează rolul principal în serialul turcesc „Aripi frânte”